Vem är dessa ifrån?

Har ni upplevt gesten att få blommor levererade till dig men när du läser namnet på kortet så ringer ingen klocka? =)

IMG_7526

IMG_7532

Jag minns så väl en gång för flera år sedan då jag fick ett SMS med orden ”jag åker förbi Borås och tänker på dig”, skickade tillbaka en ”ursäkta mig men alla mina kontakter försvann för ett par månader sedan, vem är du?”. Fick tillbaka ”vi har träffats en gång hemma hos mig och du lämnade dagen efter”. Kunde inte låta bli att åter svara ”ursäkta mig igen men kan du skriva något som kan få mig att närmare förstå vem just du är?” Hahaha!

Vad vore livet utan lite humor och självdistans? Alldeles för tråkigt gissar jag …

Har gått en promenad med Knut efter jobbet men kvällen skall spenderas med nog den personen som känner mig bättre än alla andra så önskar dig en trevlig lördag kväll samtidigt som jag tackar avsändaren till blommorna, T A C K!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *