Valet av emojier …

När jag häromdagen tog en morgonkaffe med min väninna Tania innan jobbet berättade hon om en tecknad film hon hade sett med sina barn på bio som heter ”The emoji movie” som belyser mobbning och känslan/ önskan om att vara populär genom människors användning av just de där emojierna som vi ofta lägger till för att förstärka delar av ett sms.

HÄR trailern.

hq720

Du kanske som mig använder dig ofta av samma max 10 sådana? Har du någonsin tänkt på alla de andra som aldrig någon använder?

OM min dotter läser detta inlägg kommer hon att ringa till psyke för hon tycker att jag är lagom löjlig men när jag var liten kunde jag aldrig ha mina gosedjur på rygg eller i en låda för att jag var rädd att de inte kunde andas… På den nivå är jag =) så kanske lite märkligt att jag ändå är en någorlunda ”normal” människa som får vistas bland er alla friska varelser =)

Skämt åsido så kan jag vara sådär löjligt barnslig men efter att ha hört om filmen så har jag börjat använda även några andra emojier trots att jag knappast vet vad de står för eller hur de kan tolkas.

Vill helt enkelt uppskatta även de andra som annars finns längst ner i popularitetsskalan så att de inte känner sig mobbade av oss som har den makten … <3

Här messade Tania och jag för en kort stund sedan så synd att hon redan har sett filmen för vill verkligen se den.

IMG_7463

Den enda jag kommer på som skulle nog kunna tänka sig se den är min mor för hon har trots allt givit mig i födelsedagspresent en linshållare som är formad till kykling och är helt förtjust i den presenten som hon skall ge min dotter när hon fyller år om ett par veckor.

Små söta figurer, det gillar vi <3

Nu har jag öppnat butiken som är nu fylld med en massa härliga höstnyheter <3

Apropå något helt annat, kolla tidigare inlägg … Ser det inte ut som att Molly som först luktar på blommorna har hoppat in i buketten och att det är hennes svans som sticker ut bland blommorna? Hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *