Mayweather Vs McGregor …

Igår kväll satt vi här hemma och tittade lite på försnacket inför den otroligt stora happening som något man inte riktigt själv hade koll på uppmärksammades stort av media och då pratar jag om boxningsmatchen mellan boxaren Flyod Mayweather och MMA mästaren Conor McGregor.

Ville du se på matchen på plats i Las Vegas så hade du fått betala mellan 2500 dollar (för de sämsta platserna) till 10.000 för de bättre … Uppståndelsen kring denna match har varit enormt och fått även en person som mig sitta och titta på pratet kring matchen.

Watch-Mayweather-vs-McGregor-Online

Vad som framgick av det jag hörde och läste (blev ju trots allt lite nyfiken) är att gemensamt för dessa två idrottsmän är förmågan att kunna kanalisera och fokusera då båda kommer från otroligt fattiga förhållanden där en av de även satt i fängelse för att komma ut och bli en boxare som har vunnit 50 raka matcher och står efter gårdagens helt obesegrad.

Två män som står för den där ”american dream” som belyser just möjligheten att kunna vända och lyckas inte bara att hålla sig borta från kriminaliteten men även att bli så rik att du får 15 miljoner dollar bara för att vara med i denna match.

Ganska häftigt hur vissa personer har den mentala kapaciteten, det drivet, den hunger som man måste för att lyckas utan att ens ha de ”snälla”  förutsättningarna för det.

Lyssnade på när MMA stjärnan sa att man skall spendera allt för att vilja vinna nästa match och genom det garantera sig vinstpengarna. Inget Lyxfällan skulle nog rekommendera men helt i linje med attraktionslagens lära.

Undra hur många som såg matchen vid 4.30 denna morgon här i Sverige?

ME_Maywather-McGregor

En historisk match har alltså gått av stapeln så kanske att vi får se Björn Borg spela pingis mot Jan Ove Waldner? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *