Nya Mou Boots och ny proteinburk …

Att komma tillbaka från en semester innebär för min del att det blir en hel del extra jobb när jag väl är tillbaka.

Då höstleveranser kommer på löpande band hade jag meddelat att jag åter öppnade idag så anade att några lådor skulle komma men anade i n t e att 15 lådor skulle dyka upp och invadera min lilla boutique =)

Mou Boots, Love Moschino och One Teaspoon <3

Det blev en intensiv dag för att försöka packa upp det mesta så att kartongerna åker iväg imorgon (ingen plats) samtidigt som jag ville så gärna få ut några av de Mou boots i sneakers variant då dessa kan användas redan nu <3 Bästa skon ever och de sneakers som har levererats finner du HÄR.

IMG_7178

IMG_7128

Jag bara älskar alla dessa skor,  alla är nu framme i butiken och de jag inte hann lägga in idag på nätet kommer imorgon.

Fick helt enkelt lite träning på jobbet idag vilket jag är i behov av så förutom träning (hann bara köra en vecka innan Ibiza) så skall jag nu dra in en liten extra växel och gå ner de där kilon som alldeles för lättsamt intar ens kropp =)

Min externa hjälp kommer från Herbalife och Better for You för blir bara irriterad och inspirerad av alla som lyckas med att skapa de förändringar som krävs för att nå sina mål.

IMG_7180

Skall försöka lägga mig i tid ikväll för lite trött efter att vaknat även idag alldeles för tidigt (orsak: Molly) och efter all uppackning och jobb som jag har hunnit med.

Värd något onyttigt men inte värd det =)

Med de orden önskar jag dig en trevlig kväll <3

2 thoughts on “Nya Mou Boots och ny proteinburk …

  1. Hej

    Oj oj 15 lådor, det var inte lite, förstår att du ville ha bort dom eftersom det tar plats. Vad coola sko/ stövel du har packat upp, de med bling bling var så Nice
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *