Inköp och första dagen i skolan …

Precis hemkommen från en promenad med Knut runt Kypesjön och självklart började det spö regna så att jag såg ut som en dränkt katt när jag satte mig i bilen väl framme vid parkeringen efter vår lilla hundpromenad.

Idag har jag annars varit i Göteborg på inköp för vårt populära märke One Teaspoon och då min väninnaTania var idag ledig så följde hon med mig för att sedan bli hämtade av en vän som körde hem oss.

IMG_7075

Även om jag nu är klar med inköpen för nästa sommar så ser jag framförallt fram emot hösten för när det gäller kläder så tycker jag att det är den bästa säsongen på året.

Man vet nämligen med säkerhet att de plaggen man köper kommer att användas då hösten och vintern kommer alltid till skillnad för den varma sommaren som är i Sverige ett litet osäkert kort … och så varar de betydligt längre än den sommaren som kommer och går på ca 6 veckor för de flesta av oss.

En mysig måndag trots att jag fick så ont i magen idag att jag nu ligger en stund i sängen och tagit en aspirin med förhoppningen att det snart går över.

Idag är dock även en väldigt speciell dag för nu är skolan igång även om de gick bara ett par timmar.

En skön start helt enkelt och här mötte jag min dotter (i mitten), Kimmie och Matilda som gjorde lite ”stan” innan de skulle gå till skolan.

IMG_7057

Tre förväntansfulla tjejer inför skolstart.

Hittade denna bild på min dotter och Matilda, något har hänt helt enkelt på några år …

2024682

Klass 9 och jag fattar i n g e n t i n g =)

Nu skall jag låta min lilla aspirin (bästa som jag alltid köper utomlands) värka så att jag kan njuta av kvällen

<3

 

 

2 thoughts on “Inköp och första dagen i skolan …

  1. Min yngste son började också nian i går, så overkligt liksom. Va fin hon är din NIcole så naturligt söt och fräckt klädd. Den röda lilla ”Chanel ” jackan var ju så fin.
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *