Tapas på La Brasa och ändrade planer …

Dagen startade med pool och sol efter frukost för det finns ingen plats som min dotter gillar bättre än just pool området.

SOMV7631

Tror nog att hon är även lite chockad över att jag mer eller mindre frivilligt hoppar in och svalkar mig där minst 4 ggr per dag vilket hon gillar så gör det gärna <3

IMG_5754

Hoppar dock över det där med att stå på händerna under vattnet även om hon inte riktigt tror att jag kan och har gjort i min ungdom =)

IMG_5742

IMG_5746

På förmiddagen pratade jag med en av de tyska reseledarna som jobbar för TUI och fick bokat en fantastisk utflykt som vi skall göra på onsdag. Kristallblått vatten, sol, bad och katamaran … Längtar redan men så skall man leva i nuet (vilket är inte fel alls när man infinner sig på Ibiza och har semester) så efter solstolen, en lätt lunch och en timma på rummet för att duscha och byta om gick vi till Ibiza City.

Att gå till stan från hotellet tar ca 30 minuter i lugnt tempo och väl där gick vi till några butiker som Nicole hade önskemål att gå in till för att sedan gå till gamla stan och där strosa bland alla de små boutique som denna lilla stadsdel kryllar av.

IMG_5860

IMG_5895

Min vackra klänning i siden med handbroderade pärlor kommer från amerikanska märket Hale Bob och på fötterna mina Superga (då vi skulle gå en del).

Det bästa är att båda finns på rea <3

IMG_5903

Hittade fantastiska sandaler, skor och väskor men så vill jag inte köpa något innan vi har varit på den kända hippie marknaden Las Dallas som vi skulle ha åkt till ikväll men som vi har flyttat till imorgon då jag fick så otroligt ont i magen efter en glass (synden som straffar mig =)

Innan jag dock fick så ont att jag ändrade kvällens planer så stannade vi på en underbar mysig tapas restaurang i gamla stan som heter La Brasa. Ni måste dit om ni åker till Ibiza …

Så gulligt att jag hade velat stanna kvar hela kvällen om jag hade kunnat …

IMG_5789

Ångrar att jag inte filmade men Nicole tyckte att jag redan var tillräckligt ”pinsam” som reste mig för att fota medan jag själv tyckte att jag var lite diskret som gick till de delar dit inga gäster fortfarande inte hade kommit då vi var där rätt så tidigt.

Se hennes blick, den är talande =)

IMG_5819

IMG_5820

IMG_5823

IMG_5822

IMG_5824

Vi delade på tre tapas och blev väldigt mätta på det …

IMG_5818

Ett stop på apoteket för aspirin och något mot smärtorna i magen och så tog jag av mig skorna när vi gick tillbaka till hotellet.

IMG_5912

Nu ligger jag i sängen och känner mig redan bättre så att vi kan fortsätta njuta av dessa sköna lediga dagar och med både hippie marknad och katamaran utflykt i planeringen.

Buonanotte <3

4 thoughts on “Tapas på La Brasa och ändrade planer …

 1. Hej

  Semestern ser ut att vara härlig och restaurangsstället, så mysigt. Hur går de med Nicoles bilder som hon planerade innan resan, som hon ville fota hihi Din planerade utflykt verkar vara helt underbar o spännande
  Hoppas din mage är bra nu, inget skoj att bli liggande på semseter
  Kram

  1. Nicole har nog redan tröttnat på att ta de där bilderna som hon var sååå taggad på att ta =)
   Ikväll skall vi på den kända hippie marknaden och imorgon katamaran utflykt till vackra Formentera <3
   Ja, efter 2 tabletter och sängen en stund så var allt ok igen =) Säkert något i glassen …
   Kram

 2. Mysiga Ibiza :). Längtar verkligen tillbaka. Var där förra året i Maj.
  Kanske det blir en trip ditt snart vem vet :)
  Ja ni ska verkligen gå på Hippi marknaden … :). Hopas det är mycket musik och dans som det var när jag var där.

  Det ser ut som ni njuter :).

  Kram

  1. Längtar så efter att strosa runt där i några timmar för har förstått att det inte bara är en marknad =)
   Vi slappar mest men precis det vi båda känner för och behövde <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *