Dagen på Ibiza då Nicole fick bestämma …

Idag är det mamma Castellari (dvs. jag) som bestämmer hur dagen kommer att utformas och då gäller inte regeln: vi skall bara ligga i en solstol för att endast hoppa in i poolen som aktivitet.

IMG_5688

IMG_5691

Formentera får vänta en eller två dagar till men det skall allt bli lite mer aktiviteter idag än igår. Skämtade med Nicole och sa att hon skall vara glad att jag inte väcker henne kl. 6 på morgonen för en PW nu när jag får bestämma, ett skämt som hon tog emot genom att bara titta på mig som om jag vore någon varelse från yttre rymden för det tror hon nämligen efter dessa två första dagar här på Ibiza.

Att reta lite en tonåring är inte alls svårt kan jag lova <3

Igår fick hon bestämma så vi låg vid poolen från 11 till ca 16 tiden med en liten lunchpaus.

Kolla vad mycket färg hon har fått på bara 2 dagar, hon är nöjd kan jag lova för den där söta tonårskroppen var lite blek efter denna svenska sommar på hemmaplan.

IMG_5590

Efter middagen på hotellet (vi har halvpension) njöt vi av en dessert på en av de barerna/restaurangerna som finns på strandpromenaden vid vårt hotel.

Igår körde jag blommigt från Sinaya för det är ju trots allt sommar <3

DTAX4044

Även om jag inte generellt gillar blommiga print så finns det självklart vissa undantag och DENNA blus som nu även är på REA är en av de.

Älskar valet av nyanser, detaljen att ha pärlor vid halsringningen, att den har en V ringning och så är modellen väldigt smickrande för kroppen.

IMG_5717

IMG_5696_2

Farlig god avslutning på dagen …

IMG_5625

Så fort vi kom tillbaka till rummet så var det youtube klipp och snappisar med vännerna hemma i Sverige som gällde för Nicole så hon vände ryggen för att markera ”don t disturb” och jag lät henne gå in i den där bubblan av Jocke och Jonna och allt vad de heter som får henne att skratta under denna period i livet för även om jag tror att jag är roligast av alla så är jag nog inte det =)

2 thoughts on “Dagen på Ibiza då Nicole fick bestämma …

  1. Trevligt att läsa, du skriver personligt och mysigt!Tittar in då och då.Ska själv åka till Spanien om ett par dagar , det blir på fastlandet.

    1. Tack snälla du <3
      Skönt att komma iväg lite, behövde ladda med lite sol innan hösten som jag älskar men som jag älskar ännu mer efter lite sommarvärme =)
      Njut av din resa ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *