Kvällsbesök på Ibiza Old Town …

Igår hade vi var första heldag här på Ibiza och vår första dag tillbringades vid poolen då jag har en dotter som älskar just det område på ett hotel.

Hemifrån hade hon tagit med sin sin donuts, och skrattade så när hon låg i sängen här på vårt rum och envisades med att den skulle hon allt blåsa upp med sina lungor som enda hjälp. Det tog en stund men hon fixade det efter kanske 20 minuter och till slut såg jag bara två ben som stack ut under den där donats som helt plötsligt var något större än hennes överkropp.

IMG_5481

Otroligt skönt runt poolen, lugnt, ingen hysteri som man kan delvis uppleva på vissa hotel som kanske mest gästas av barnfamiljer och så är temperaturen alldeles perfekt, nästan för perfekt då man gärna ligger i solen i flera timmar utan att kanske tänka sig för . Runt 25-30 grader och en alldeles underbar värme.

Vi lämnade poolen och solen för en lunch som bestod av var sin förrätt för vi var inte speciellt hungriga och vi valde en mysig restaurang vid strandpromenaden som heter ”White Elephant”.

Nicole valde bruschetta och jag en carpaccio som såg mer ut som en huvudrätt än en förrätt =)

IMG_5466

IMG_5464

IMG_5484

IMG_5451

IMG_5469

IMG_5447

Och här på Ibiza beställer jag på italienska för de flesta verkar prata även italienska, är själva italienare eller förstår mig bara väldigt bra.

En glass och en kaffe senare var vi tillbaka vid poolen.

IMG_5445

Vid 17 tiden gick vi upp till rummet nöjda med den brännan som syns efter bara en dag och för att duscha och byta om då vi tog en promenad in till Ibiza Old Town efter middagen på hotellet.

Gamla stan är verkligen helt magisk gullig på det där sättet som endast europeiska gamla städer kan vara. Små butiker, restauranger, barer i alla hörn och helt sagolikt ljuvligt.

Nicole skickade snap till sin kompis ”Nu stannar mamma igen för det är något som hon tycker är fint igen”. Hahaha! Kände själv att jag var lite som min egna mamma är när hon ser gulliga små ställen och något jag skrattade och tröttnade av gör jag istället nu själv men är något gulligt så går det att inte kommentera det oavsett om det är för en själv eller inte.

IMG_5552_2

IMG_5551

IMG_5546

IMG_5506

Processed with VSCO with c3 preset

IMG_5573

IMG_5568_2

Butikerna i Gamla Stan är små och helt underbara. Mest säljs det smycken och boho kläder då stilen är sådan här på Ibiza.

Hittade en ring som jag så gärna ville ha men den var alldeles för stor, typsikt =)

Nu är klockan 9 och Nicole har vaknat och har lovat henne. Hon får bestämma dagen idag och jag imorgon så då kommer något att hända =)

Solen skiner och frukostbuffén väntar <3

2 thoughts on “Kvällsbesök på Ibiza Old Town …

  1. Hej

    Vad fint och mysigt det verkar vara, är hotellet bra ? Jag önskar er en fortsatt fin semester
    Kram

    1. Hotellet är helt ok, inte det lyxigaste men ett fyrstjärnigt hotel som ligger bra till (tror jag =), har ett bra poolområde, stora rum som är rena och fräscha och en väldigt stor buffé =)
      Tack snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *