När Karl väntar …

Klockan är 7.30 och min tonårsdotter ligger så klart och sover för det är något tonåringar är väldigt bra på.

Log när jag nu läste hennes första inlägg i sin blog som hon skrev från solstolen igår eftermiddag medan jag somnade. Det lät nämligen som att jag blev jagad av getingar medan det var E N som gjorde det men sedan jag fick reda på att jag är allergisk mot getingstick så har jag blivit lite sådär rädd för dessa små flygande monster.

Min spruta (den som skall alltid med och som jag skall använda om jag blir stucken) hade jag nämligen glömt på rummet så hon kanske upplevde det som om hundratals jagade mig då jag kanske betedde mig som om det var mer en en som gjorde det =) HÄR till Nicoles blog.

Solen skiner redan högt på himlen och vaknar till utsikten av just palmer & hav och vår strand/tygväska från Karl väntar redan med handdukar, solskyddsfaktor och bok i.

IMG_5391

Idag blir det nog bara pool och hav men imorgon skall vi ta båten till vackra Formentera för en heldag där då det endast tar ca 20-30 minuter att komma till den vackra ön med kristallblått vatten.

Ikväll skall vi istället gå till Ibiza town som endast ligger 10-15 min. gångavstånd från vårt hotel men först en skön dag i en solig Ibiza <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *