Framme på Ibiza …

Klockan 3.30 gick Nicole och jag upp för att vid 4 tiden ta bilen till Landvetter. Det var märkligt nog många som skulle åka den tiden på dygnet men så gick allt otroligt smidigt, flyget, transfern på bara 15 minuter och ooops var vi helt plötsligt på en solig Ibiza.

Direkt märkte vi att detta resmål är inte den typiska charter sådan för som Nicole frågade ”finns det inga andra svenskar på hotellet?”. Här är det mest spanjorer och italienare om jag skall göra en snabb bedömning utifrån språken jag hörde under vår första eftermiddag.

Efter att ha checkat in på hotellet så njöt vi av att ligga vid poolen i några timmar och tror att jag nog även somnade lite för om man tror det så har man nog  gjort det eller hur? =)

Runt 25 grader så inte den hetta som råder i många delar av södra Europa men en väldigt skön temperatur som gör att man kan ligga i solen några timmar i streck vilket vi gjorde utan några som helst problem.

Min och Nicoles semestervecka <3

Processed with VSCO with c3 preset

Vid 18 tiden gick vi upp till vårt rum och bytte om för vi hade redan innan bestämt att äta på hotellet, gå en kort promenad runt omgivningarna men att även lägga oss i tid, för bara att erkänna att vi är trötta efter den tidiga morgonen.

(Kjol One Teaspoon, blus Fira)

IMG_5405

IMG_5409

IMG_5407

På fötterna Juicy Couture

IMG_5345

IMG_5379

IMG_5388

IMG_5384

En skön promenad på stranden och nu är vi tillbaka på vårt hotellrum för att snart sova och för att vakna till vår första hela dag på Ibiza <3

Idag är ingen vanlig dag på många sätt: GRATTIS till min underbara systerdotter Mathilde som idag firar sin födelsedag  <3

Buonanotte <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *