En riktig höstlig dag …

Idag har det varit en riktig höstlig dag med morgonregn och med den där doften och friskheten som jag bara älskar då h ö s t e n är min säsong, det är då jag piggnar upp från någon slags sommardepression =)

IMG_7691

Startade dagen med en frukost med Tania och vi satt på Café Viskan utan någon stress då vi hade ett par timmar innan jag skulle öppna. Närmare två timmar senare följde hon med mig till System Bolaget så att jag kunde köpa några flaskor att ge bort till de som passar mina djur medan vi är iväg nästa vecka.

De visade oss ett blått vin? Har ni smakat det? Såg lite smurfigt blått ut och nej, jag vågade inte riktigt på mig denna nya vin trend =)

Förutom Systemet var vi även och köpte torrschampo och lite annat som jag behöver innan vi åker.

Imorgon väntar en  något intensiv med tanke på att vi skall vara på Landvetter vid 5 på fredag morgon.

Nu skall jag gå och leta efter en klänning som jag köpte i Italien och som jag gärna vill ha med mig men har ingen susning om var den finns efter flytten <3 

2 thoughts on “En riktig höstlig dag …

  1. Hej

    Wow vilken snygg kofta eller vad de är du har på dej, såååå snygg
    Tänk imorgon så här dags är ni på planet, vad härligt för er
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *