Den där kärlekshistorien där man tror på ödet …

Klockan är 21 och Nicoles kompisar från dagisperioden är just nu här med en massa inköp de gjorde precis innan de kom: chips, godis, frukt och Cola. Undrade om de skulle stanna hela veckan =)

Underbara tjejer som jag har sett sedan de var 1 år och känslan är märklig för om de har förändrats så mycket som de faktiskt har gjort så är det bara att inse att detta gäller även för en annan även om skillnaden handlar hos mig inte om längden som hos de…

Hör de skratta och ler inombords för hur kul de har tillsammans <3

Idag hade jag i butiken en kvinna som tittade runt bland rea och nyheter och helt plötsligt började vi prata om kärlek, dejting och fick höra hur hon i 48 års åldern hade träffat den man som hon nu var gift med sedan ett par år tillbaka.

Ni vet en sådan historia där hon hann precis på planet i sista sekunden och där hennes plats var bredvid den mannen som sedan såg henne hoppa in i bilen på parkeringen och som skrev ner registreringsnumret för att därifrån maila henne om hon ville ta en kaffe med honom då han inte kunde glömma henne. Ödet?

Troligtvis något kemiskt som har sett till att de träffades och från att vara den kvinna som aldrig skulle gifta sig och som inte sökte efter kärlek stod hon nu i min butik och glänste för hur underbart livet faktiskt är.

Hon berättade även att hon sa inte många ord på planet och att hon tom. somnade vilket fick mig att le för jag undrar om någon hade velat ha mitt telefonnummer efter att ha sett mig somna på ett plan? Inte den vackraste synen direkt men något som funkar för vissa andra =)

Njöt av hennes berättelse <3

Idag har jag annars varit en del på lagret för att röja lite och börja plocka undan lite av rean som dock kommer att finnas kvar i webshopen. Nu skall kommande höstnyheter och de som redan har hunnit komma få plats i butiken som denna läckra sweater från Karl Lagerfeld.

Gå in i webshopen HÄR och titta på den snygga och eleganta detaljen på baksidan som gör att du lätt kan dressa upp den. Ingen vanlig sweater helt enkelt …

IMG_5023

Nu skall jag sätta på mig en kopp kaffe, svara på några mail och sedan ta ett varmt och skönt bad för imorgon kväll skall vi packa då vi på torsdag kväll kommer att vara upptagna med att ta ut allt från Nicoles rum då det skall målas.

Idag har jag ringt till George Anderson då en fantastisk skön och finare heltäckningsmatta skall sättas in med min dotters stora förtjusning, hon har nämligen pratat om detta länge …

Förstår henne för tänk dig hur skönt det måste vara att gå upp på morgonen när fötterna möter något mjukt och skönt. Tycker själv att det skall bli väldigt spännande att se resultatet.

Önskar dig en trevlig fortsättning på denna varma och sköna kväll …

 

 

 

 

2 thoughts on “Den där kärlekshistorien där man tror på ödet …

  1. Hej

    Tack för att du berättar om fina berättelsen, vad skoj att det finns sådan kärlekshistoria. Grattis.

    Hoppas du visar lite före o efter bilder i Nicoles rum, om hon vill och du. Spännande med nytt rum
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *