Inköp i Köpenhamn …

I vanliga fall brukar jag åka på Köpenhamns Fashion Week i ett par dagar för att gå runt på mässan samtidigt som jag passar på att göra inköp i ett par showroom.

Den här gången var jag dock inte alls på jakt på nya märken så nöjde mig med att åka över dagen till den agenturen där jag köper in Karl Lagerfeld, Love Moschino, Toga Pulla, Mou Boots och några andra märken som jag älskar.

Tyvärr har vissa butiker i samma stad valt att ta in samma märken som jag har haft i över 1 år  men överenskommelsen med agenturen är nu att jag får lägga ordern först och att de får inte välja de styles jag har själv valt så även om jag inte riktigt är förtjust i att andra butiker i min närhet tar in samma brand så känns det något bättre att vi inte säljer samma produkter då tanken är att konsumenter skall få ett större utbud istället för att samma plagg skall finnas i olika butiker nära varandra.

Tycker att både Love Moschino och Karl Lagerfeld bjöd på riktiga godbitar gällande SS18 och det var just dessa som jag plockade ut bland alla plaggen.

Otroligt nöjd med mina val som jag skickade bilder på till min väninna Mikaela som har god smak och som väntade på att göra tummen upp/tummen ner.  Endast ett plagg fick ett ”nej” och då jag själv var osäker på just den tog jag bort den …

Denna fina tjej (se bilden nedan) har precis börjat som säljare hos Jaymjay och hon kunde konsten att sälja kan jag lova =)

Det räckte med att jag såg henne i denna helt fantastiska oversize siden klänning från Lagerfeld för att jag skulle  höra mig säga ”3 stycken tack” och då kommer jag definitivt att vilja köpa en själv så kanske att det får bli 4 nu i efterhand…

IMG_4850

De log åt att jag även blev lite smått förälskad i denna söta Karl mugg som självklart är med på min order.

IMG_4867

Skall inte visa allt för mycket vad som är på min order för nu skall vi först leva i nuet och njuta av alla underbara höstplaggen som har kommit och som kommer under närmaste veckorna för är det något vi kan vara säkra på är att just höstens och vinterns plagg kommer till användning då dessa säsonger inte riktigt uteblir som sommaren kan göra här i Sverige (när det gäller vädret så klart menar jag).

Fina Sandra som också är en av underbara duktiga säljarna hade på sig DESSA skor från Toga Pulla, ett känt och iconiskt japanskt märke som säljs bland de trendigaste butikerna och webshoparna <3

IMG_4899

Det blev tre timmar hos tjejerna på Jaymjay med ett litet avbrott för en god sallad som vi njöt av bland ordrar och snygga kläder.

Alltid lika trevligt men så var det dags för mig att ta taxin tillbaka till stationen då i Köpenhamn gäller det att komma i god tid då spåren är inte alltid närmast.

IMG_4923

Hann dock med ett sista personligt inköp till Nicole, en låda med 6 stycken Donkin Donuts <3

IMG_4919

Idag har jag alltså suttit en hel del på tåget, ca 8 timmar och hann läsa färdigt en fantastisk intressant bok som jag skall blogga om imorgon.

(Jeans från Circle of Trust i färgen Urban Grey, NU 799:- HÄR)

IMG_4942

Kom till Borås kl. 21 och så hem direkt till Nicole som har tillsammans med Knut tillbringat dagen med sin mormor =)

Ett bad senare så är jag nu redo för en god natts sömn då jag gick upp kl. 5 imorse och är nu lite sådär trött som man kan bli när man har varit iväg några timmar…

Buonanotte <3

 

2 thoughts on “Inköp i Köpenhamn …

 1. Hej,
  härligt med lite nya inköp till butiken.
  Håller med om att det är lite trist när andra i närheten väljer samma märken.
  Bra att du fick välja först. Själv ska jag som vanligt åka till mässan och försöka orka med ett par dagar. Det tar såå på kroppen med dessa jäkla cellgiftet som jag får ta. Men som egen liten företagare så finns inget annat än att bita ihop och kämpa på.
  Önskar dig också en underbar semester.
  Kram

  1. Hej! Hur går det med allt? Måste vara påfrestande för både psyket och kroppen så ta det lugnt även om det ibland kan vara skönt att ”köra på” så att man kanske inte har tiden för att tänka allt för mycket på det sker.
   Mängder med kramar till dig och tack snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *