Att avrunda med lite bubbelbad med min dotter …

När klockan var 815 denna söndag morgon då hade jag varit ute med Knut, jobbat en timma på lagret i butiken, solat solarium, köpt frukost till Nicole och kompisen Kimmie som sov över och så hem igen.

Efter den tidiga morgoninsatsen satte jag på en kopp kaffe och kollade lite på tv medan tonåringarna låg och sov till lunch.

Lite handlande och så veckans tredje besök på Arena Fitness för har lovat mig själv att gå dit 3 ggr/veckan om så endast för 30 minuter.

För mig som inte är van handlar det framförallt att skapa en rutin så att hjärnan ställer in sig på detta.

Idag nöjde jag mig med att gå med lutning 5 i 30 minuter för att sedan testa den där trappmaskinen som gör att bakre delen åker upp någon centimeter bara av synen av den för självklart påverkas den om man kör den kontinuerligt och längre än de där 10 minuterna som jag gick på den denna första gång.

IMG_4772

Tänk dig att gå i trappor utan att aldrig komma fram =)

Är ingen expert gällande utbudet av maskiner som finns på andra gym men denna hade jag aldrig sett tidigare men en grym sådan.

IMG_4778

40 minuter flås fick det bli för att avrunda mitt besök med en kopp kaffe med Vivianne som kom några minuter innan jag var klar. Vi satt nog där 30 minuter innan min dotter började ringa och messa då vi skulle iväg så en dusch senare skjutsade vi hem kompisen och åkte vidare till grillning och utomhusjacuzzi.

Processed with VSCO with a4 preset

Lite deluxe njutning innan vi återvände hem nybadade och mätta efter grillningen och skall försöka lägga mig innan midnatt för imorgon skall jag upp väldigt tidigt då jag skall vara i Köpenhemn vid 11 för nästa vår/sommarinköp.

Buonanotte <3

2 thoughts on “Att avrunda med lite bubbelbad med min dotter …

    1. Den är helt fantastisk och egentligen given då vi alla vet hur jobbigt och nyttigt det är att gå upp för trapporna =)
      Här kan man gå och gå utan att komma fram men själv orkade jag 10 minuter, hörde dock av ägarna att någon har gått på den i 2 timmar???
      Otroligt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *