Fas 1 omstyling Nicoles sovrum …

 Nästa fredag åker lill Castellari och jag till Ibiza och under den vecka kommer min väninna Ulrica och hennes Hans att måla och styla om Nicoles rum så att hon får ett till synes nytt rum när vi kommer hem från vår semestervecka.

Tänk dig känslan att komma hem till ett nytt rum där väggarna har fått ny färg, gardiner och andra textilier har satts upp, sängen får nya lakan och kuddar med fodral i olika färger och de befintliga möbler har målats för att passa in i nyanserna. Då kan det knappast bli tråkigt att åka hem =)

Idag efter jobbet kom därför Ulrica med några förslag på färger och Nicole tvekade inte ens enda lilla sekund. Direkt pekade hon på dessa två nyanser av rosa och grått.

IMG_4735

Ulrica hade med sig även 4 prover på olika heltäckningsmattor så nu skall jag maila 2 olika bolag för att ta in en snabb offert och kolla om de kan göra jobbet redan nästa vecka.

Först behöver jag dock även om en heltäckningsmatta förstör det befintliga golvet? Vet du om något klister krävs som gör att golvet under förstörs? Då vår lägenhet är ny så får jag annars välja en stor mjuk matta till hennes rum så skall maila och kolla lite info innan ett beslut om golvet tas.

Nicole längtar kan jag lova och då jag är så nöjd med mitt egna sovrum så förstår jag den önskan <3

Just nu har hon stängt in sig i sovrummet med sin kompis Kimmie som skall sova över här och skrattade när jag läste hennes blogg inlägg HÄR som delvis även tar upp mig =)

Hon är rolig den <3

 

 

4 thoughts on “Fas 1 omstyling Nicoles sovrum …

  1. Hej! Behövdes inget klister för den heltäckningsmattan jag har
    och parketten under ser ut som innan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *