Att gömma sig bland frallor och brödlimpor…

En vecka kvar till Nicoles och min semestervecka på Ibiza och vi båda längtar så otroligt mycket över att få komma till denna spännande plats som var ett riktigt party resmål när jag var tonåring men som idag besöks av av yngre, äldre och familjer som vill uppleva en exklusiv avslappnad lite hippie miljö och det är precis vad som lockar oss denna sommar.

Har du varit där får du gärna tipsa om vad vi ej borde missa så kommer jag att göra detsamma efter vår lilla resa.

Inte konstigt att man längtar efter lite sol för här i Borås har det regnat en hel del medan i Stockholm har de över 20 grader? Låter helt otroligt måste jag säga men lycko stockholmarna.

Här i vår småstad dricker vi istället ananas juicer för att komma in/låtsas om den där tropisk känsla som har helt uteblivit denna sommar.

201708022336362817_sbig

(Blus Sixty Days, foto Karolina)

Imorgon skall butiken vara öppen 10-14 men sedan skall jag faktiskt träna för att hålla de där 3 tillfällen i veckan som jag har lovat mig själv.

Nu skall jag tvätta håret, göra någon skön ansiktsmask och ha lite hemma spa för min tonåring har stängt in sig i sitt rum och umgås nog med sina vänner genom snap denna fredag kväll =)

Skrattade gott tidigare ikväll när vi var och handlade på City och hon såg två killar hon känner. Helt plötsligt skulle vi gömma oss i brödavdelningen =) Hahaha! Tonåringar …

Önskar dig en trevlig fredag kväll <3

2 thoughts on “Att gömma sig bland frallor och brödlimpor…

  1. Min yngste son är nu 19, och jag har äntligen fått komma fram ifrån frallorna;) Du har några ”pinsamma” år framför dig:) Ha det skönt på resan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *