Den där vita blusen …

En god juice till frukost fick det bli denna onsdag morgon och en sådan med lite ananas i, farlig god om man gillar lite sött <3

IMG_0828_2

En till moi och en till Karolina som höll mig sällskap en stund i butiken för att bland annat visa mig några olika inställningar i min systemkamera, tack snälla för att du lär mig lite tekniska detaljer.

IMG_0824_2

Den vita blusen kommer från vårt nya märke Sixty Days.

Blusen tillhör nämligen en av höstnyheterna men är självklart ett året runt plagg. På mig har jag storlek small så snäll i storlek.  Älskar nämligen snälla kläder =)

IMG_0821

Idag har jag haft en dag i butiken med en massa härliga kunder på besök.

Den äldre kvinnan som jobbar som sexolog i bland annat sin senaste Chanel dräkt och som idag ville kolla att jag verkligen söker till den utbildning som hon anser vara rätt för mig, en annan kund från Göteborg som bytte sina shorts beställda på nätet till ett par mindre och samtidigt pratade med mig om plastikoperationer då hon skall göra en snart. Skönt att veta att jag inte är den enda som älskar narkos =) och så en kund som igår köpte dessa Please Jeans och som jag då övertygade att köpa de i en storlek som hon tyckte till en början var för liten. Hon ville idag bara berätta att hon stortrivs i de och att så många har gett henne komplimanger för att ha bytt ut sina alldeles för stora till ett par mindre.

Älskar när människor bjuder på sådant så en mysig dag i butiken helt enkelt för man  märker nu att många börjar återgå till den där vardagen som många längtar ifrån men även längtar till.

2 thoughts on “Den där vita blusen …

  1. Det är bra att kunna se människan som ska ha kläderna och det är du säkert bra på .. jag menar att känna av …

    :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *