Ansträngningsinkontinens, vad vet du?

Inte det skönaste att gå upp denna morgon när rumpe stumpen (tror att det är ett lokalt gammalt uttryck för bakre delen som mormor lärde mig =) värkte lite av besöket på gymmet men imorgon skall jag dit igen.

Gym 3/ggr i veckan, löpning 1/ggr i veckan och 1 timmas promenad 1/ggr i veckan är vad jag skall försöka hålla nu under hela hösten förutom när någon resa komner emellan.

Imorgon skall jag även lämna in den där blanketten för att förhoppningsvis få den operationen som jag bara måste få godkänt för igår fick jag stanna 2 ggr mellan buskarna. Många av oss kvinnor som lider av något som så fint heter ”ansträningsinkontinens” och de jag känner som har gjort operationen har själva sagt att det är så otroligt skönt att slippa den stressen och så kan de helt plötsligt motionera utan den konstanta tanken och risken.

Födde en dotter på 4,6 kg. och hade vissa komplikationer så med allt detta dokumenterat hoppas jag att de ger mig en tid snart för löpningen vill jag så gärna göra utan att behöva känna den konstanta tanken/stressen för något sådant.

De som har en privat försäkring verkar ha blivit opererade under narkos medan om jag har förstått det rätt så får man bara lokalbedövning när det går genom vårdcentralen? Har du någon erfarenhet om detta? Gör det ont?

Har givit mig själv deadline imorgon för att lämna in allt och vara på min gynekolog för att en tid för operation bokas då av jag ren lathet (och då jag inte har tränat) har inte tagit tag i detta.

Tar gärna emot lite info om du har sådan kring operationen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *