Arena Fitness … Check!

Under de senaste 2 åren har jag förutom några löpningar förra sommaren inte tränat något alls då jag insåg att det där årskortet var bara en kostnad som dock inte i sig gjorde att jag tränade.

Nu känner jag dock att jag har motivationen och lugnet för att ta tag i något som det aldrig är för sent för, nämligen träning i alla dess former och då jag inte  gillar att hoppa och studsa så är styrketräning det alternativet som gäller och som verkligen kan forma kroppen.

Klockan 8.30 var jag på plats på Arena Fitness för att träffa min väninna Vivianne som visade mig runt, jag fick testa några olika maskiner och så tränade vi på de utvalda.

Jag bara älskar att gymmet är stort så att man slipper vara allt för synlig om man som mig nu så här i början gärna vill vara lite osynlig.

Maskinerna är top notch och nästa gång skall jag fota några olika övningar, sådana som jag själv fastnade för redan vid dagens första träningstillfälle.

En av de många positiva sakerna med detta gym är att det är bemannat redan kl. 5 på morgonen så de gånger jag vaknar tidigt (vilket händer ofta) så kan jag lika gärna gå och träna istället för att vrida mig fram och tillbaka i sängen.

IMG_1875

Vivvi och jag avslutade med en lång och mysig frukost i deras kafé avdelning …

IMG_1870

IMG_1877

Min tanke är nu att träna på Arena 3 ggr/vecka för att få detta att bli min nya hälsosamma rutin <3

På onsdag är jag där igen =)

Många som har börjat jobba denna måndag men misstänker att flera startar nästa måndag. Blandade känslor över att semestern är slut eller har ni kanske sett fram emot att återgå till den där vardagen?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *