Great Lengths hos www.fazli.se

Nu har alltså även jag varit hos frisören men till skillnad från Knut så har jag mer hår nu än när jag gick dit kl. 15.

Har nämligen i 3-4 dagar varit korthårig (för att vara jag) vilket har känts ok trots ovanan men känner samtidigt att jag vill ha ett längre hårsvall i kanske 1-2 år till.  Inte riktigt mogen för en kortare frisyr än =)

Gick tillbaka till Salong Fazli som drivs och ägs av min vän Fazli som vi firade i fredags.

I mars testade han för första gången att sätta in Great Lenghts extensions på mig med den helt underbara maskinen multi sonic som sätter in 5 extensions åt gången och som inte sliter lika mycket på ditt egna hår.

IMG_3784

Satte mig i den sköna frisörstolen med en kopp kaffe och så satte Sofia igång med hjälp av Cecilia.

IMG_3787

Jag har gjort extensions i många år och är nog lite av en expert i område.

Kan därför lova att det är första gången som jag upplever att extensions inte trasslar ihop sig och då inte ens när ens egna håret växer ut.

De små fästen som man sätter in är nog 1/3 så stora än de jag har tidigare haft och så är de med denna teknik platta, nog en av anledningar till att håret håller längre, inte trasslar ihop sig  i kombination med att märket Great Lenghts anses vara den bästa på marknaden.

IMG_0051

IMG_0053

IMG_0060

IMG_0068

Underbara Sofia som tog hand om mitt hår idag och jag är så nöjd med resultatet, tack snälla <3 Syns om 4-5 månader igen <3

IMG_3793

Och Cecilia (på bilden nedan)  som assisterade och som fixade mitt hår i fredags innan Fazlis fest, tack <3

Cecilia har ställt upp i en intervju med temat ”trasgender woman” så hör henne berätta om sina känslor och erfarenheter om att vara kvinna i en mans kropp i en intervju HÄR.

IMG_3788

 Sofia valde ursnygga nyanser av mörkare och ljust blont hår vilket var ett önskemål och när Nicole mötte upp mig vid dörren så var även hon nöjd för märkligt nog har hon tyckt att jag var lite för mörk det sista =)

IMG_3818

Skall be Nicole fota mig imorgon i dagsljuset men en klassisk spegel selfie får duga så länge som komplement till de tagna på salongen.

Är du nyfiken på Great Lenghts och Multi Sonic maskinen kan du boka tid hos Sofia eller Fazli. Telefon numret finner du på  www.fazli.se och bor du i Borås och vill komma in och titta på hur små fästena är så är du välkommen in till butiken.

Nu njuter både Knut och jag nöjda med våra frisörbesöken <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *