Knut före & efter …

Idag har min hund Knut och jag en riktig frisör dag där han fick stå för första passet kl. 11 medan jag själv skall till min kl. 15 och lär vara kvar där i några timmar.

Knut fick bli korthårig medan jag skall bli långhårig =)

Så här såg han ut igår …

IMG_1754

Man skall då  veta att jag själv har varit framme vid 2 tillfälle med kökssaxen för så här såg han ut på en bild jag hittade och som är tagen för 7 år sedan och som visar hur långhårig han egentligen är som den pomeranian han är.

552637_10150966481508660_838511582_n

Efter dagens besök på Trimmis så blev han sådär söt som en hund på 10 år kan bli och majoriteten som stannar oss på stan tror att han fortfarande är en valp och tar fram den där bebis rösten som nästan vi alla får när vi pratar med just bebisar <3

IMG_1774

IMG_1776

Ni anar inte hur skönt han tycker det är att vara utan all den där underpäls som går ej att kamma då han är som en liten vandrande matta…

Molly uppskattade nog också att få hem honom korthårig.

IMG_1778

IMG_1782

Så skönt att se honom så här nu och om två timmar är det dags för mig att sätta mig i frisörstolen för att dock få längre hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *