Att fira Albin …

Då livet är som härligast när det bjuder på kontraster så gick jag från Fazlis 30 årsfest igår med en 12 timmars långt firande till att idag vid 1330 köra till Varberg med Nicole där familjerna hade samlats för att fira Nicoles bror Albin som har fyllt 7 år.

IMG_1682

IMG_1683

IMG_1687

Underbara söta Greta, Nicoles minsta kusin <3

IMG_1685

Nicole kommer att blogga om kalaset i sin egen blog HÄR men tyvärr ”försvann” de flesta korten efter att jag hade överfört de till datorn.

Tårtor, bullar, kex och frukt serverades i den underbara stugan i Varberg som Annas (Nicoles extra mamma) föräldrar äger. Annas föräldrar är som Nicoles extra morföräldrar så otroligt skönt när alla kan umgås utan några som helst konstigheter något jag älskar och uppskattar så.

Som ni kanske redan har läst i tidigare inlägg sov Tania och jag i Göteborg igår medan Nicole som snart fyller 15 fick för första gången förtroendet att vara hemma hos oss själv med några vänner som sov över.

Skall erkänna att jag inte alls gillade detta då hon lär nog aldrig bli ”gammal nog” för mig men så visste jag att alla skulle och hade messat/ringt henne (alla från mormor, farmor till Annas mamma)

Som Nicoles pappa sa ”vi engagerar alla plus 65 så oroa dig inte” vilket de verkligen gjorde och även om Nicole uttryckte att hon tycker att vi var överdrivna så tror jag samtidigt att hon kände och känner den kärleken som ligger bakom oron.

Allt från mormor som skickade någon dans via mms som ett tips för kvällen till Nicke (hennes pappa) som ville face-tima under kvällen.

För en tonåring så är vi helt enkelt rätt så pinsamma men där satt hon trots detta med sitt leende.

IMG_1690

Nicole och lilla Greta, en av de få korten som jag nu finner.

IMG_1709

Underbar var även Anders, Annas (Nicoles extra mamma) far som med glimten i ögat sa till Nicole att vi kan ha glömt hur det var att vara ung och att hon var välkommen att vara hos de om hon tyckte att vi blev allt för jobbiga.

Jag hade nog följt med för så trevliga tycker jag att de är <3

Vid 17-1730 tog vi bilen hem och lämnade en förhoppningsvis nöjd Albin med alla de fina presenter han hade fått öppna dagen till ära samt all lek med sina kusiner i en vacker och solig Varberg.

Nicole skall imorgon sola och mysa med sin kompis Kimmie medan jag själv skall ligga i solen hemma hos Tania och familj så hoppas på en skön och varm söndag <3

Nu har klockan passerat midnatt och det är dags att sova …

Buonanotte

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *