Den alldeles perfekta kombinationen …

Hemkommen från några härliga timmar a casa Markarian/Benér dit jag åkte efter att ha hämtat Nicoles kompis och kört de till Almenäs där de njöt av några timmar i solen medan jag var hemma hos min väninna och familj.

IMG_1743

När jag kom vid 12 tiden fick jag direkt en underbar fräsch lunch vilket jag definitivt inte är bortskämd med. Grillad kyckling & majs, sallader och mums så var tallriken så ren att den knappast hade behövt diskas =)

Grillmästaren Marcus som coachar en kund via telefon samtidigt som han grillar. Och vem har påstått att män inte skulle kunna göra två saker samtidigt?

IMG_1731

I detta hem finns ytterligare ett fantastiskt exempel på skilsmässor med nya partner som får det att fungera för om Marcus grillade så var Göran (Tanias ex man) inne i deras kök och fixade de goda sallader.

IMG_1725

IMG_1729

Nu när jag har blivit inbjuden en gång finns risken att jag gör mig själv till en ständig återkommande sådan =)

IMG_1737

Behövde inte heller sakna Knut (som var hemma för att slippa värmen) då söta Adéle hade sina två ute på rastning …

IMG_1740

IMG_1738

IMG_1744

Mikkan som är en underbar cool tjej som likt mig i hennes ålder är nog lite anti volang kjolar och allt det som är lite för ”tjejigt” …

IMG_1741

Tania <3

IMG_1734

Tanias syster Michelle kom också över några timmar för att njuta av sol, sällskap och lunch.

IMG_1742

Medan vi låg i solen åkte Marcus iväg då han skulle gästa en Herbalife party och barnen lekte med de enkla medel som två hinkar med vatten kan innebära … De skratten =)

IMG_1747

Vid 1545 ringde min dotter då de ville bli hämtade så taxi chauffören Michela tackade för en god lunch och sällskap och så körde jag till Almenäs för upphämtning av tonåringar.

Först gick jag in i huset dock och köpte med mig en burk Herbalife då min är på väg att ta slut.

IMG_1753

Nu är vi hemma igen och skall snart ta mig en kall dusch för idag har vi verkligen fått njuta den bästa kombinationen: värme och ledighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *