Att fira Fazli …

Igår var det dags för Fazlis 30 års fest så Marcus skjutsade Tania och mig till Hotel Clarion där vi checkade först in för att sedan möta upp utanför dörrarna de flesta andra inbjudna.

Temat var vit klädsel så vi såg ut som vuxna studenter tyckte en av gästerna vilket fick mig att le.

En buss kom och hämtade upp oss, champagne flaskor delades ut till alla och så kördes vi till Fjällbacka där en båt väntade på oss för att köra ut oss till en underbar privat ö.

IMG_3392

På båten när vi närmade oss och sjöng eller vad vi gjorde precis då =)

IMG_3406

Kanske är det själva vetenskapen att just på denna ö och i just samma hus där vi var under gårdagens firande som var Ingrid Bergmans favoritplats, kanske är just det som gör denna plats lite extra magisk för under eftermiddagen undrade jag vid ett par tillfälle om hon kan ha suttit på just den stolen där jag satt =)

Att få fira sina 30 år just där och att vi inbjudna fick tillbringa en eftermiddag och kväll just där var helt underbart. När båten kom fram till bryggan väntade Fazli i rosa kostym och komstymbyxor i kontrast till oss andra i vitt och han var bara sådär söt när han såg en båt fylld med människor som kom dit för att dela denna dag med honom.

IMG_3410

Efter pussa, kramar &  grattis hälsningar visade han in oss i huset där vi blev bjudna på ännu mer skumpa och havskräftor.

IMG_3419_2

IMG_3426_2

IMG_3448

Min snygga väninna <3

IMG_3463

Fina Camilla hade på sig sina snygga Af Klingberg heels …

IMG_3424_2

Vissa satt inne i huset, andra ute, andra badade och andra gick runt och njöt av utsikten från klipporna.

IMG_3557_2

IMG_3579_2

Tårtan togs in, Fazli blåste alla ljusen och så önskade han sig nog något även om han väldigt gulligt sa att det han önskade sig mest var att alla var där <3

IMG_3573_2

IMG_3575_2

Processed with VSCO with a5 preset

IMG_3626_2

IMG_3587_2

IMG_3596

IMG_3607_2

IMG_3548_2

IMG_3612_2

Tog inte med mig systemkameran så det fick bli enkla mobilbilder.

På kvällen, efter 20 kom båten och hämtade oss för att ta oss åter till fastlandet, och ta den inhyrda bussen (som blev lite av en party buss =) till Cirque de Soleil där ett bord väntade på oss alla.

Mer skumpa för att åter sjunga för vår Fazli och sushi för att mätta lite till våra magar =)

IMG_3639_2

När klockan var ca 1.30 tackade Tania och jag för oss och lämnade alla de yngre och/eller party sugna att fortsätta natten lång.

Tack FAZLI för att vi fick vara med och fira dig i 12 underbara timmar <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *