Att imorgon få fira en fantastisk man & vän …

Imorgon blir det F E S T med WHITE klädsel som tema då vi skall fira vår vän FAZLI som firar sin födelsedag genom att bjuda ett tretiotal vänner på en heldag som startat vid 13 tiden då vi blir hämtade framför Clarion Post i Göteborg och som kommer att fortsätta några timmar in i natten.

Vi skall åka ut till en privat ö som sägs ha tillhört Ingrid Bergman vid Västkusten och vara där hela eftermiddagen/kvällen innan vi åker tillbaka till Göteborg för att där fortsätta firandet (uppdateringar från dagen på insta direkt: @michelacastellari)

Ser fram emot att fira denna fantastiska kille/man som har en stor förmåga: att få människor att må bra i hans närhet och det egenskapet är något ovärderligt.

943679_10151556227143660_1703081365_n-1-670x670

På bilden nedan lärde vi oss att skjuta och han försökte psyka mig lite vilket ej fungerade då jag … vann =)

IMGP7572

Imorgon hoppas vi alla inbjudna att det är vi som får möjligheten att förmedla lite av den glädje till Fazli som annars han alltid ger varenda en av oss <3

Marcus, Tanias man kör oss till Göteborg vid 11 där vi även har bokat övernattning på Clarion för att inte behöva ta en taxi mitt i natten. En trevlig och festfylld (ovanligt för mig) dag väntar bland en massa olika härliga människor där kärleken till denna kille är vad vi har gemensamt.

Provade morgondagens vita klänning och packar ner det som behövs för en övernattning i grannstaden.

(Klänning från For Love & Lemons)

IMG_3330

Önskar dig en trevlig torsdag kväll <3

4 thoughts on “Att imorgon få fira en fantastisk man & vän …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *