Omstyling steg 2 …

Efter 1 1/2 år i denna helt nya lägenhet börjar vi nu styla den så som vi vill för med facit i hand så är det verkligen så att man måste ”bo in” sig lite innan man vet hur man verkligen vill ha det.

Att vi dock har varit tvungna att bo in oss i 18 månader är dock kanske lite överdrivet =)

Nu har vi dock fått hjälp av min helt underbara väninna Ulrica och hennes sambo Hans som före sommaren fixade både mitt sovrum och hall och gjorde det så bra att de skall nu fortsätta med Nicoles rum medan vi ligger och solar på Ibiza.

Hon har nu kommit med önskemål om färger så prover skall hämtas hem för att bestämma innan vi åker om hon godkänner de och så skall vi även kolla på heltäckningsmatta till hennes rum, något hon har pratat länge om och som jag själv skulle nog vilja ha.

Vi satte oss i köket och pratade vidare om köket och vardagsrummet som kommer att vara steg 3 efter att hennes rum är klart.

Måla köksluckorna och göra om lite annat för att inte prata om den ursnygga diskhö i guld jag definitivt skall ha. Den kommer från Topwell och googlade fram två bilder för att se den i kontrast till två helt olika färger.

17076598_213555775785724_482881188814389248_n

2ffad4dac24d4d41b59045a30a1f9d1b--dream-kitchens-kristiansand

448e41317a379355cf9cb3f09b15431f

Måste bara ha <3

Det blir en allt spännande höst då hela köket och vardagsrummet kommer att ändras för att inte prata om steg 4 som kommer att inkludera badrummet.

Som den hemmamänniska jag är så tycker jag att boendet är viktigt och så är det trots allt så att sådant är en investering som förhoppningsvis innebär en värdeökning som motsvarar mer än kostnaden.

Nackdelen är att man önskade att allt var redan fixat NU så det gäller att tänka på att processen är mysig i sig (försöker intala mig =)

Ulrica har förresten startat företag som heter M2 som jobbar med bland annat styling av miljöer. Så fort hennes hemsida är igång så lovar jag att länka för kan inte annat än att varmt rekommendera denna fantastiska kvinna som har en otrolig energi, kreativitet men som även förstår vikten om en budget <3

Nu skall jag sitta en stund med en kopp kaffe och alla dessa helt underbara kataloger att bläddra och drömma mig bort i medan Nicole ligger i sitt vita rum som inom en månad kommer att gå igenom en stor och efterlängtad förändring …

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *