Ny bloggerska …

Idag tittar jag in för att uppmärksamma en ny ung bloggerska som i vanliga fall gillar inte så mycket att uttrycka sig i skrift men som nu verkar vilja försöka sig på det där med att dela med sig lite av sitt liv i en blog.

Denna unga bloggerska är min dotter Nicole, 14 år och en helt fantastisk tonåring som jag dagligen imponeras för den underbara personlighet hon har <3

Vill du följa hennes blogg så läser du den HÄR vilket jag hoppas ni gör så att hon kanske får den där sköna och snälla starten som man blir lite extra glad över när man sätter igång en ny liten projekt.

IMG_1258-682x1024

 Tacksam om ni hälsar henne välkommen i bloggarnas värld <3

2 thoughts on “Ny bloggerska …

 1. Hej

  Vad skoj för Nicole att hon ska blogga, jag var inne och önskade henne lycka till. Såg att hon skrev att du ville gå på hippiemarknad när ni ska till Ibiza, om du vill ha tips kolla Carolina Gynning blogg hon är ofta på Ibiza.
  Kram

  1. Vad gullig du är, det uppskattar nog Nicole nu när hon är i början på sitt bloggande =)
   Skall definitivt kolla inne hos Gynning för att se om hon tipsar om något spännande som man kan göra med sin dotter…
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *