Denim lover & Up Where We Belong …

Det finns få tyger,  plagg och nyanser som jag älskar mer än denim för jag skulle kunna dagligen ha på mig ett par jeans och en jeans skjorta.

Just för att jag älskar denim i alla dess former så faller jag för de styles som är i detta tyg och färg som denna nyleverans från One Teaspoon.

En helt fantastisk oversize klänning med knappar på framsidan och i en läcker print. Ha den till boots som Toga Pulla bootsen, till dina sneakers eller till ett par flippisar.  Bara ben nu när det är sommar men på hösten med en tjock strumpbyxa. Ett året runt plagg som är bara sådär skön som denna typ av klänningar är.

Hoppas få in den i webshopen under morgondagen …

Processed with VSCO with a5 preset

Och så vill jag tipsa om att denna snygga väska från Karl Lagerfeld finns nu på rea ifall du vill ha en mindre sådan till alla de gånger då man vill ej släpa med sig en större sådan.

Processed with VSCO with c8 preset Processed with VSCO with a5 preset

Nu skall jag dock lägga mig efter att ha haft en riktig skön och slapp (väldigt slapp) eftermiddag och kan inte annat än att somna till tonerna av Joe Cockers låtar (som ikväll somnat in).

Har många underbara ungdomliga minnen till Up Where We Belong då filmen ”Ufficiale Gentiluomo” (som den heter i Italien) tittade jag på med min storaungdomskärlek kärlek Alessandro. Tänk att musiken kan väcka så många minnen/sinnen och få en att gå tillbaka i tiden.

Somnar därför genom att åter bli 16-17 år i några minuter <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *