Resa bokad …

Min dotter har nog varit lite ”stressad” över att vi inte skulle komma iväg denna sommar men nu är vår semestervecka i augusti bokad  och då till ett resmål i Europa som lockar lite extra: IBIZA !

Vi skall denna gång åka med Tui och HÄR skall vi koppla av, mysa, sola, bada, gå i de fantastiska butiker som Ibiza är känd för, fläta håret, dra på oss stora maxi klänningar (Nicole vägrar) och gå på hippie marknaden

Nicole får även möjligheten att prata lite spanska då hon läser språket i skolan så alldeles perfekt att ha med mig min egna lilla tolk även om jag klarar mig oftast väldigt bra med min italienska.

gallery_spain-ibiza-playa-d-en-bossa-sirenis-hotel-goleta-spa__0252287

gallery_spain-ibiza-playa-d-en-bossa-sirenis-hotel-goleta-spa_pool_0252270

En månad kvar och jag måste erkänna att jag tycker att det är extra skönt att åka iväg när alla börjar jobba igen, förlänga den här sommaren som inte riktigt har kommit än och förhoppningsvis starta hösten med lite mer energi för det är rätt så skrämmande att vi redan är i andra veckan i juli och den där sommarkänslan har inte riktigt funnit sig här på hemmaplan.

Underbart också att få åka med sin tonåring och att hon nu är så stor att hon kanske uppskattar något mer sådant man själv gillar. Ser riktigt fram emot en mor & dotter resa i en stad som nog har det där lilla extra <3

Och i september skall jag även åka iväg 3-4 dagar med en vän till ett fantastiskt ställe i Italien men om det så fort även den resan är bokad.

Idag är butiken öppen 10-14, Knut sitter och tittar ut då dörren är öppen och helt plötsligt känns det helt ok att jobba en lördag med en bokningsbekräftelse i väskan.

Att ha något att se fram emot, det är så viktigt för mig <3

Har du varit på Ibiza får du väldigt gärna komma med några tips <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *