13 minuter i solen …

Startade min fredag med att ta en solning på 13 minuter vilket var riktigt skönt …

IMG_2640

Direkt efteråt tog jag en kaffe med Tania & radio Sara samtidigt som vi diskuterade huruvida vi låter rädslan för en terror attack påverka oss eller inte. Tania undviker vissa platser (turistattraktioner) då de är mer utsatta än andra medan jag själv tror att den typen av attacker kan inträffa precis var som helst.

Diskussionen fortsatte gällande manligt och kvinnligt, feminism och dejting. Alltid intressant att diskutera olika ämnen, få nya infallsvinklar och genom frågor själv lära sig vad man tycker.

Om 1 1/2 timma stänger jag butiken för att gå och handla då Nicole har bjudit in mormor på tacos och filmkväll <3

Förutom det skall vi ikväll boka en semestervecka innan skolan börjar i augusti. Just nu är hennes favoriter Ibiza eller Dubai men vi få väl se efter lite research om vad som finns ledigt (misstänker att denna något sämre sommar har gjort att många söker sig utomlands) var vi bestämmer oss för att åka <3

 

6 thoughts on “13 minuter i solen …

 1. Hej Michela

  Du ser väldigt upptagen ut på den här bilden hehe jag menar spegelbilden gör att din högra hand ser man som den vänstra och det är ju där vi svenskar har våra vigsel ringar … men eftersom du pratar dejting med din väninna så är du väl fri som vinden … skönt med lite sol för jag vet att Borås har väl inte så mycket av den varan … ha en riktigt skön helg

  Kram G

 2. Väldigt många åker ju till Kroatien, så det kanske kan vara något? Jag ska till Neapel några dagar, svårt att inte tåla gluten i pastans och pizzans förlovade land, men det finns ju glass som är hur god som helst :)

  1. Vi håller på just nu och tittar på Ibiza, en av de ställen jag skulle vilja åka till för att gå på den berömda marknaden och andas in lite av den glamourösa hippie stilen som präglar detta ställe … Ja, svårt att låta bli gluten i södra Italien men man kan lätt leva på gelato =)

 3. Jag har inte varit på Ibiza, men ser fram emot att få läsa om det på
  bloggen om ni reser dit! Ha en fin lördag!

  1. Tack Petra, vi skall till resebyrån idag för att ställa lite extra frågor vars svar inte framgick på nätet =) men tror att det är just dit vi kommer att åka och det känns som ett resemål som alltid lockat mig …
   Detsamma till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *