När parar man en katt?

Måndag men då jag har stängt på måndagar skall jag idag färga håret något blondare och njuta av tidningar och kaffe sittandes några timmar i en frisörstol.

Vaknade med den här lillan bredvid mig som på bild sitter på balkongen, hennes favoritplats och den platsen hon endast får vara på under uppsikt.

IMG_1344

IMG_1345

Hur gammal skall en katt helst vara för att para sig? 2 år? Än så länge är hon fortfarande alldeles för liten då vi hämtade henne den 21/12 och hon var då 12 veckor gammal men tankarna går om vi inte skall ta en liten kull på henne den dagen det är aktuellt.

Någon som har katt och som kan säga fördelar/nackdelar med det om det finns några?

Nu skall Knut rastas och måndagen får kicka igång =)

2 thoughts on “När parar man en katt?

 1. Hej!
  Molly är så fantastiskt fin :)♡ Vi har länge funderat på att skaffa en helig birma då de verkar så underbara och kärleksfulla, men tycker det är svårt att hitta vart man ska kolla och hitta uppfödare. Har du något tips på vart jag kan kika eller vart ifrån köpte ni Molly ?
  Tack på förhand!!

  Ha en fin söndag!!

  Mvh
  Maria ♡

  1. Hej Maria,
   min lilla Molly är verkligen kärleksfull och inte alls den katten som gömmer sig så fort ngn kommer, tvärtom =)
   Jag köpte henne hos en uppfödare i Norrköping (hennes Facebook finner du här: https://www.facebook.com/rosie.ringman) om du vill skriva till henne. Hon skall hjälpa mig finna en hane för vill para henne en gång innan jag låter henne steriliseras.
   Detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *