Slottsskogen, reseplanering och Farellis …

Igår förmiddag medan Nicole valde att ligga kvar i sängen här i Göteborg hos Linda (hon har kallat detta för sitt tredje hem <3) gick Linda, Knut och jag en promenad i underbara Slottsskogen som ligger bara ett par hundra meter från hennes lägenhet.

Hur underbart som helst att ha Göteborgs motsvarighet till Central Park så nära =)

IMG_1304

Vi gick till mysiga Villa BelParc där vi satte oss och tog en kaffe …

(Superga med högre sula i denna fina rosa nyans HÄR)

IMG_1300

IMG_1298

Vilket underbart ställe och Linda säger att deras pizzor är ”to die for” vilket självklart måste testas vid tillfälle …

IMG_1302

Efter kaffe och en liten promenad gick vi hem till Nicole, tog en gemensam lunch på ett kafé i närheten, tittade på film då vi alla ville bara mysa. Efter att ha nästan somnat i sofforna så tvättade jag håret och Nicole lockade det. Med säker hand så lockade hon håret utåt som man skall göra så nu har jag min privata hårstylist på väldigt nära håll =)

IMG_1969

Mot kvällen tog vi oss till Farellis på Avenyn för att dela på en nachos tallrik och en mega stor pizza och trots att vi delade på 3 så lämnade vi kvar (så big är de) men så goda då de är så tunna …

IMG_1314

När Lindas dotter var här i lördags pratade vi åter om den resan till Miami som vi så gärna skulle vilja göra tillsammans på novemberlovet och Nicole älskar att googla, planera och bestämma lite saker som hon vill göra som att simma med delfiner, något jag har gjort en gång på Bahamas och som jag så gärna vill att hon själv skall få uppleva.

Vi väntar ett par veckor för att se om Holly får/vill följa med annars åker vi 3 vilket vi har bestämt att göra oavsett för allt för ofta har resor/helger bokats eller planerats för att avbokas vilket påverkar även min dotter på ett negativt sätt så nu skall resan bokas oavsett om vi blir 3 eller 4 (vilket vi hoppas få bli så klart <3)

Miami, Key West (som jag älskar) och kanske även Universal i Orlando. Kommer att få slita min dotter från datorn då hon gärna googlar på allt hon önskar göra. Hotellet är dock redan bestämd så vi kan bara inte vänta allt för länge för bokning då risken finns annars att rummen blir alla fullbokade speciellt med tanke på att vi åker på ett skollov och har inte den flexibiliteten att välja andra datum.

Älskar att ha något att se fram emot och det var ett tag sedan Nicole och jag åkte på en utlandsresa vilket hon påpekade för mig <3

Hemma och mätta så la vi oss och tittade på en dokumentär för det finns många väldigt intressanta sådana …

Pyjamas, fläta, skönt täcke och fönstret lite öppet så sov jag till kl. 745 idag =)

IMG_1977

Nu är snart klockan 10 och om en stund skall vi åka till Borås för att se till Molly, hämta lite kläder och sola. Nicole skall vara inatt hos sin pappa och familj för Linda och jag skall på Coldplay ikväll vilket jag ser väldigt fram emot.

Hoppas att du har njutit av en mysig Midsommar <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *