Coldplay på Ullevi …

Igår eftermiddag efter några ärenden i Borås och lämnat Nicole hos sin pappa och familj åkte Linda och jag tillbaka till hennes söta lägenhet i Göteborg.

Väl hemma hos henne svängde hon ihop lite mat till oss och det var så gott att jag ville ta om och om igen, vi njöt av ett par glas vin medan vi förberedde oss för kvällens konsert på Ullevi med Coldplay.

Vädret utanför fönstret varierade och när vi skulle gå för att ta bussen såg det tom. väldigt positivt ut så lite väl optimistiska tog vi kanske inte på oss de varmaste kläderna, något vi fick ångra väl framme då det började spöregns och blåsa vilket gjorde att det blev för jobbigt att sitta på våra sittplaster då vi ändå var i väldigt god tid. De flesta valde att gå under tak tills konserttiden närmade sig.

Om vi ena stunden såg ut så här ändrades den där bilden väldigt snabbt då vi fick betala 30:- för var sin sopsäck med hål för armarna och luva =)

IMG_2017

IMG_1984

Tania skickade några mms med bilder på hur en konsert skall se ut på sociala medier =)

Men så hade hon nog googlat på Coachella festivalen i Nevada och inte på Göteborg i Sverige =)

IMG_2029

Runt 21.15 så var det dock äntligen dags samtidigt som det slutade precis då att regna vilket vi alla var tacksamma för då kylan och blåsvädret var enough att stå ut med.

Oavsett så är det en speciell känsla att gå på en konsert och njuta av live musik samtidigt som publikkänslan infinner sig, omöjligt annars med en fullsatt Ullevi som fanns på plats trots vädret.

IMG_1991

IMG_2013

Alla fick armband som lyste upp arenan….

IMG_2005

Ett fantastiskt bra band men tror att de som går ikväll och som verkar få bättre väder kan njuta av den på ett helt annat sätt …

Var du där igår? Vad tyckte du?

Linda skulle vara på sitt jobb kl. 7 imorse så jag åkte samtidigt vilket innebar att vi gick upp kl. 5 för att ta en kopp kaffe i lugn och ro innan. Lite trött nu får jag erkänna när jag ligger i min säng och skall nog roa mig snart med någon intressant dokumentär.

Haft 3 mysiga dagar och tack Linda för att vi har tagit över ditt hem i några dagar <3

4 thoughts on “Coldplay på Ullevi …

 1. COLDPLAY SÅ BRA ! Trist med regn…bara
  Nu har det banna mig regnat snart varenda , sen i maj tur man inte har semester ännu….

  Och eftersom det är skitväder tänkte va sjutton ska jag titta på ? Jo småstadsdrottningar hahaha har ju sätt den förr,men kul att titta igen så många år efter…

  1. Helt rätt val Monica!!! <3
   Hahaha! Kunde inte annat än att skratta själv när jag rastar Knut och kanin i koppel på stan i klackar på stan =) Vad gör man inte för de bakom kameran? =)

 2. haha jag vet…. gör roligt,

  sen med kladdkakan , jamen den ska ju vara kladdig , håll tyst och typ :)) och ät upp
  just nu är du hos dom gulliga hästparet, hoppas verkligen du kommer iväg på din resa snart…
  lite nyfiken blir jag på din rosa bucket-list, har du den kvar och skriver du fortf i den ?

  1. Älskar Håkan och Laila och nu när jag har bil så skall jag definitivt börja rida igen så att jag kan göra den där resan som jag velat göra sedan jag var i NIcoles ålder. Man måste dock ha övat rumpan för den om man inte vill gråta dagligen av smärta så nu skall vi allt köra igång även med det.
   Dags att bli människa igen och leva det där livet man faktiskt har förmånen att leva <3
   Länge sedan jag skrev i den men skall nog leta fram den för att inte glömma av och för att kanske förnya =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *