Att fortsätta Midsommarfirandet på Liseberg …

Mot kvällen igår tog vi oss till Liseberg då tjejerna så gärna ville dit och även om flera familjer har insett hur mycket lugnare det är att ta sig dit på just Midsommar så var det fortfarande inga köer som det brukar när de öppnar till sommaren.

Mot entrén med lite duggregn på oss <3

IMG_1937

Två taggade tonåringar som funderade över hur vi skulle ta hem alla vinster vi skulle vinna.

Den klassiska oron som man ej behöver oroa sig för =)

IMG_1944

IMG_1953

Efter att ha följt med de runt en liten stund satte Linda och jag oss på en servering medan tjejerna sprang runt bland åkattraktioner och lotterier.

Emellanåt kom de fnittrande till oss för att berätta om nya bekantskaper och för att fylla på med lite pengar för att försöka sig på att konsten att vinna den där stjärnvinsten som de flesta av oss skulle tjäna på att betala för direkt istället för att försöka vinna den =)

IMG_1952 (2)

Men så vann Nicole en stjärnvinst, en sådan jag personligen inte vill få hem då den betyder att jag smaskar i mig chokladen på löpande band för själv är jag inte den som kan bara ta den där lilla rutan för att sedan vara nöjd med det =) Alltid varit avundsjuk på de människorna….

En trevlig Midsommarafton och dag som vi alltid har när vi får umgås <3

 Imorse gick väckarklockan någorlunda tidigt för att vara en Midsommardag då Holly skulle ta tåget för att åka till sin pappa med familj och gå på kalas hos sin kompis som fyller eller har fyllt år.

Linda gick upp och gjorde mackor till hennes tågfärd medan jag njöt av lite morgonkaffe, gick ut med Knut och ligger nu  åter i soffan efter en skön morgondusch.

 Nicole ligger i sängen och tänker nog förbli där ett tag då hon skall vara med mig och Linda även idag. En riktig ledig gemensam mysdag väntar så nu väntar vi bara att Linda kommer hem efter att ha kört och sätt till att Holly kom på tåget till Falkenberg.

Hoppas ni har njutit av en mysig Midsommar med eller utan groddans, blomsterkransar eller nubbar, själva, i mindre eller i stora sällskap <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *