Att snart googla på resor …

Inte det allra roligaste att jobba när solen skiner men snart är jag en av de som skall njuta av några dagars ledighet.

Direkt efter jobbet åkte Nicole och jag och hämtade något hon skulle ha från sitt andra hem och så åkte vi till Kypesjön innan handlande för att rasta Knut.

Brukar inte gå promenad runt Kypesjön i långklänning men det var bara att gå till bilen direkt idag så ingen tid för ombyte fanns.

(Långklänning från Hale Bob HÄR, min är i storlek S)

IMG_1868

Nicole sitter nu i sitt rum med en tallrik med jordgubbar medan jag skall snart googla på resor då både Nicole och jag gärna vill åka till solen några dagar i juli månad.

Misstänker att med denna kalla vår så är utlandsresorna nästan fullbokade då de flesta som har kanske sina 4-5 veckors ledighet vill känna någon slags trygghet att få lite värme och den garantin är väldigt osäker här.

Alltid roligt dock att googla runt och Nicole vill oftast åka med Ving då hon tycker att bilderna är mer lockande. Ganska intressant att höra hur en tonåring påverkas av det visuella som tilltalar. Vem gör inte det? =)

Har du något favorit resebolag du helst åker med?

 

2 thoughts on “Att snart googla på resor …

  1. Ciao Bella !!
    Jag åker själv till Naxos med Apollo den 8/7 en vecka ! Kul om ni kom dit ! Staden ska visst var en liten sockerbitsstad i vitt vitt vitt ! Landar på Santorini världsarv så man hinner se lite av den vackra ön ochså innan båt transfer till Naxos.

    Bokade för några dagar sen och det verkade som det finns några flygresor kvar !!! Skynda skynda ! Vore kul att mötas !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *