Att starta dagen med en frukostbuffé …

Sista onyttiga helgen innan jag skall köra seriöst i 1 månad för att gå ner de där pre semester kilon som man inte vill ha före semestern =)

IMG_9686

Idag dock fanns inga sådana tankar i mig när jag tog en frukost med Tania och det blev en lång sådan för vi har bokat en lördag-söndag i Smögen, en liten pärla som jag åkte alltid till innan butik livet men som jag så gärna vill återuppleva igen.

Längtar redan efter att komma dit, ta en kaffe på bryggan, titta på alla seglarmänniskor och njuta av en mysig helg.

Spännande också att en liten sortiment från butiken finns just i Smögen så är du där gå gärna in i och titta i de underbara pop up butikerna som öppnar under de veckorna som Smögen invaderas av förväntansfulla besökare. Det skall jag göra <3

Från 2009, blondare, brunare och gladare =)

1917947_100565818659_907580_n

Vill även passa på att gratulera min fina väninna Louise och hennes lika fantastiska man Petter för att de nu väntar sitt andra barn tillsammans <3

Unga, vackra och ett helt fantastiskt par <3

Nu skall jag jobba på här så håller jag tummarna för att vi alla får en Midsommar utan regn <3

 

 

2 thoughts on “Att starta dagen med en frukostbuffé …

  1. Läser ikapp din blogg och tackar så hemskt mycket för dina fina ord ovan. Tack tack tack!
    Vi längtar efter er och ser fram emot ett besök snart. All kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *