Köper du också presenter till och från dina djur?

När jag gick förbi Idé Guld här i vår småstad och dörren stod öppen så kunde jag inte annat än att gå in för att köpa en avslutningspresent till Nicole även från Knut och Molly för sååå barnslig är jag =)

Askarna är så bedårande söta och dessa i mini format är ännu sötare <3

IMG_1147

Då Nicole gärna vill ha berlockerna från Thomas Sabo då hon har armbandet sedan konfirmationen så är en katt och en hund berlock de bästa presenterna från våra fyrbenta familjemedlemmar.

Hon fick komma ner till butiken och öppna sina mini paket innan hon gick till sin pappa med familj för några dagar hos de. Självklart blev hon glad att fylla på sitt armband med Molly & Knut så att de är med henne även när hon inte är hos oss.

IMG_1152

Såååå söööööt <3

Köper du också presenter till och från dina djur?

Nu skall jag ta hand om butiken även om skolavslutning kanske innebär mest att folk är på språng …

Kram <3

 

2 thoughts on “Köper du också presenter till och från dina djur?

 1. Ha ha ha , kalla dig inte barnslig…. Jah tycker att det visar på att alla i familjen betyder något. När jag för 12 år sedan träffade min man så smygdatedade vi ett tag då jag hade en dotter att ta hänsyn till, efter ett tag meddelade jag honom att det var dags at träffa familjen. Vår hund fyllde 1 och det ska firas med både smörgåstårta, vanlig tårta samt kaffe med tillbehör. Han trodde jag drev med honom, men när han kom hade han så gulligt med ett inslaget hundben plus att han fick träffa hela släkten.
  Idag har vi varit gifta i över 10 år och har nu 2 katter och 1 hund. Vi firar dom och dom grattar oss. Precis som vi vill ha det alla är likvärdiga medlemmar i vår familj.
  Tack Michaela för att du är en så stor personlighet, du bjuder mycket på dig själv samtidigt som du har stor integritet . Önskar dig allt gott i livet… Kram Pernilla n

  1. När Knut fyllde 1 då hade jag ett hund kalas som en vän kallade mer för ett spektakel då allt var lite överdrivet, lite á la Hollywood men skrattade gott åt det och njöt av att bjuda på det lilla extra den gången =)
   Låter som att det var ett slags prov och din man klarade det galant genom att först skratta åt att det var hundkalas men sedan genom att även komma med present till hunden.
   Jag har precis blivit väckt av min lilla Molly och älskar verkligen att ha både hund och katt <3
   Tack själv för de fina orden och för att du följer denna virriga 45 åringen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *