Att få en svår fråga och att njuta av en härlig fredag kväll …

Igår fick jag besök i butiken av en man som är fantastisk rolig utan att egentligen veta om det och en person som bryr sig om mig utan att egentligen idag umgås med mig. En person som följer mitt liv på distans genom bloggen och som har ett stort hjärta.

Igår kom han alltså in och vi pratade i kanske 20-30 minuter. Jag älskar samtal speciellt när jag får reflektera lite och när jag får den där lilla sparken i baken om att göra något om den slags stagnation/tristess jag numera känner och som han både såg på mig och varnade mig att inte gå i allt för länge.

”När känner du dig lycklig?”  fick jag mig frågat och att en sådan till synes enkel fråga kan vara så svår att finna ett svar till är för mig otroligt märklig. ”Jag vet inte” för att sedan bena ut orden i att någon slags lycka upplever jag nog när jag känner att jag har presterat något mentalt, när jag läser spännande texter och är i intressanta samtal.

”Du har klarat dig hittills trots allt du har gått igenom” och då han vet mer än vad som står i bloggen så blir jag alltid väldigt varm i hjärtat när jag påminns om det. Tack C för ditt besök och ja, jag kommer inte att tillåta mig själv att bli apatisk i min vardag. Dags att rycka upp sig och ta tag i livet och med det ta hand om sig själv <3

Vid 16 fick jag ett sms av min väninna Tania som frågade mig om jag ville ta ett glas ute efter jobbet så efter stängning gick jag hem med Knut och mötte upp henne för att sedan sätta oss på Vincis uteservering och njuta av den sköna sommarkvällen som blev igår trots den regniga starten.

IMG_1538

Vi delade på lite plock och på en pizza =)

IMG_1539

IMG_1563

Och där gick jag upp ett kg till istället för att gå ner de jag har lagt på mig =) (två halvor blir ju trots allt en hel)  men vad gör det när man umgås med vänner och får skratta som Tania när vi bland annat tittade på gamla kort på oss?

19149160_1397134956992063_8660223118798231636_n

Ett par timmar senare anslöt sig Fazli till vårt bord så där satt vi och åt (ja, det blev även en gemensam dessert), pratade och njöt av kvällen.

IMG_1549

Vi fick även en inbjudan (muntligt dock så glöm inte Fazli) på en kommande heldag <3

IMG_1565

Tack till den underbara trevliga tjejen som serverade oss och tacksam för de vänner som på distans eller nära håll bryr sig <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *