Grattis Sverige !!!

Sveriges nationaldag idag och även om många firar med tårtor/bakelser med svenska flaggan på så har jag istället tagit Knut ut till Almenäs där vi har legat en stund på en filt i gräset och bara njutit lite.

Då han alltid är i butiken med mig så kände jag att han skulle få bara ha en skön förmiddag sittandes och lukta på blommorna. Lite som tjuren Ferdinand i den klassiska tecknade filmen.

IMG_1009

Några få människor hade valt att fira några timmar där men annars lugnt då det var inte så varmt som jag hade hoppats på.

Några övade på att rodda och jag tittade bara på och undrade för mig själv om de var någon tävling de tränade inför.

IMG_1004

IMG_1005

IMG_1003

En stund avkoppling denna dag som även är Nicoles farmors födelsedag så GRATTIS KERSTIN som är på Legoland tillsammans med familjen. Nicole uppdaterade mig precis genom att skicka en bild på en glass som hon påstår smakar som glassen i Italien … Då måste den ha varit G O D!

Hoppas ni alla njuter av en skön dag och GRATTIS till vackra Sverige <3

 

4 thoughts on “Grattis Sverige !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *