Frozen Strawberry & Whisper Pink á la Juicy Couture …

I fredags kom senaste leveransen från ett av våra amerikanska märken, Juicy Couture, ett märke som är framförallt känt för sina fantastiska mjukisdressar i bästa velour.

Vi som har haft de vet hur bra de håller, min första svarta mysdress hade jag i 8 år och den tappade inte ens sin färg trots att jag tom. torktumlare den.

Även innan jag började sälja de svarade jag alltid att det bästa köpet i min garderob var just min mysdress från Juicy. Anledningen är att tar man priset och delar det med antalet ggr jag använde den så var den helt klart värd varenda liten krona jämfört med många andra plagg som tom. hade sitt prislapp kvar.

Jag tycker definitivt att en mysdress från detta märke borde alla som kan och vill unna sig. Du kommer att bo i de och trots mysfaktorn kommer du känna dig snygg klädd <3 Bästa reseplagget också vid längre flygningar så kan inte annat än att promota varmt dessa.

Nu har vi fått in jacka och byxa i en färg vars namn är bara sådär Juicy tilltalande och läskande gott: Frozen Strawberry. Bara namnet gör att man vill ha den för bara älskar när de som jobbar med marknadsföring lyckas med konsten att sälja in något genom att bara ge det rätta namnet på en färg.

7185_frozen_strawberry_l

Dålig kvalité på snap bilderna men här invigde jag min <3

IMG_0901

Den dressen finns med tillhörande byxa men så kom även en mysbyxa utan jacka (ibland vill man vid denna årstid kanske bara ha mysbyxan) och den är i kortare model, lite halvbaggy och som en ljusrosa söt liten karamell eller i nyansen Whisper Pink som den faktiskt heter <3

7327_whisper_pink_b

Dessa ljuvliga nyheter finner du nu hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE 

Med tanke på att jag redan ligger här i min mysdress så blev det alldeles naturligt att skriva om dessa rosa nyheter.

Har idag ringt till vårdcentralen för att fråga hur länge jag skall känna mig snurrig och så trött som jag gör men de sa att jag får nog försöka stå ut i några dagar till då en ökad dos av medicinen gör att mycket händer i kroppen.

Hon frågade mig även om jag var kanske stressad över något vilket fick mig att le, svaret var rätt så givet men lättare att ta en medicin =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *