Trött …

Morgon <3

Förutom det en otrolig trötthet så la mig 21.30 och somnade så gott med öppet fönster och fortfarande iklädd min Juicy dress.

IMG_0734

Vaknade vid 23 för att bara kissa Knut och sa i sängen igen. Min väninna Mikaela vill att vi åker till Marbella några dagar i juli och om jag inte kunde hålla något i handen igår så kommer hon inte ihåg något istället trots att hon inte ens har fyllt 30.

Scenarion om att vi är på Ocean Club, hon håller mitt vinglas när jag skall dricka och hon frågar mig ”men Michela var är vi?” fem ggr i timman fick mig att le =) Vad vore livet utan självdistans?

ocean-club-marbella-06

Idag är butiken öppen 10-15 men så tar jag långhelg och det är precis vad jag behöver <3

4 thoughts on “Trött …

 1. Har du provat att meditera någon gång? Känns som att du har väldigt mycket på gång hela tiden, du sköter en hel butik + onlinebeställningar helt själv.. kan nog vara till hjälp att ta sig 15 min varje dag och bara känna av sin kropp och låta hjärnan vila från nya sinnesintryck.
  Tråkigaste kommentaren ever haha men vill bara vara till hjälp, menar inte att det kommer bota ditt höga blodtryck helt och hållet men ett lugnt sinne kan smitta av sig och lugna ner även din kropp :-*

  1. Jag tycker nog att jag kan konsten att vila hjärnan ibland då jag älskar att bara ”vara” men får nog testa lite meditation ifall att den gör en skillnad. Med 15 mg lär jag nog få ner blodtrycket till önskad nivå men det är ändå gifter jag får i mig så bästa är om jag slipper de i framtiden <3
   Tack för kommentaren som var inte tråkig =)

 2. Hej,
  bra att du håller koll på hälsan. Sååå viktigt. Jag har tyvärr själv blivit sjuk i den jäkla fuck….. sjukdomen, så behandlingar väntar…
  Det är i denna åldern det händer grejjer kan jag säga.
  Trevlig helg och vila ut ordentligt, det tänker jag göra.
  Kram

  1. Något allvarligt Katja? Ja, stress sätter sig på hälsan tyvärr så man borde lära sig att prioritera rätt istället för att kanske påverka hälsan på rätt sätt.
   Detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *