När tycker du att gränsen för offentligheten är nådd?

Apropå att känna sig snurrig så kan jag inte annat än att tänka på de videon som olika tidningar har de senaste dagarna publicerat på sina hemsidor och som visar  hur kände golfspelaren Tiger Woods har stora problem med att blåsa, knyta skorna eller fokusera på något överhuvudtaget efter att ha blivit stoppad av polisen.

I tidningar skriver man om hur tragisk det är att se Tiger Woods på det sättet, själv tycker jag att det är mer än tragiskt att man väljer att lägga ut  och visa för allmän beskådning något så privat och som definitivt borde skyddas av sekretesslagen? Polisen (om jag har förstått detta rätt) har bekräftat att inga spår av alkohol har påträffats i hans blod men ändå visar man hur han har svårt att hålla sig stadig inifrån polishuset?

tiger_2870772b

Att vara framgångsrik inom en sport innebär inte att  allt som är privat skall finnas att beskåda offentligt för det är inte det valet man gör när man vill livnära sig på något man är duktig på och gränserna för vad vi andra skall få ta del av har där i mina ögon passerat.

Oavsett om det handlar om felmedicinering eller att ha medvetet valt att ta några tabletter för mycket så får lagen ge honom det straffet han förtjänar, vi andra har inget med det att göra och vi behöver definitivt inte se en man i det tillstånd för att håna eller skratta åt honom.

Ogillar starkt när det blir en massiv häxjakt på någon oavsett vem den någon är för att inte prata om att det finns en familj som också påverkas över att sådant här visas på nätet.

Har du också reagerat på dessa video eller tycker du att det är något man får acceptera om man är känd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *