Baywatch the movie …

Det hör numera inte till vanligheterna att man blir tillfrågad av sin tonårsdotter att gå på bio men så hade hon och kompisen nog bestämt att ta med sig sina mammor för att se filmatiseringen av världens mest sedda serie (tror att den är det) ”Baywatch” för visst var jag en av de som tittade på och fängslades på 90 talet av strandlivet och de snygga livräddarna i de berömda röda baddräkterna.

Jag  tittade trots att serien inte innehöll några speciella skådespelarinsatser och manuset för avsnitten var ”the same but different”.

Det sägs att för att vi kvinnor skall titta på en serie måste det finnas en tjej/kvinna i den som vi tycker är snygg  för önskan om identifikation får oss att sätta på teven medan männen kanske vill se henne i serien av en helt annan orsak.

Och även om vissa inte tyckte eller ville erkänna det så föll majoriteten för Pamela Andersson  som såg ut som en levande Barbie docka när hon sprang i slow motion på stranden.

6pDdhVE

Om serien var rätt så intetsägande redan då om det inte hade varit för faktorn utseende som gjorde den till den mest sedda i världen så kändes filmen som en slags parodi på något som redan då var lite komisk.

Visst skrattade vi ibland men en film du kan definitivt  kan se hemma.

Zac Efron har vuxit till sig från ”High School Musical” filmerna som jag såg flera gånger om med Nicole när hon var liten och The Rock, Fast & Fuirioous Dwayne Johnson påminner mig i ögonen om min stora ungdomskärlek.

Likheterna slutar där förutom att han bor vid havet i Italien och har räddat en människa som var på väg att drunkna en gång.

maxresdefault

Vill du se en lättsam och som sagt lite ironisk komedi så se den, om inte annat lyckades den med konsten att få mig att inte vilja äta upp alla popcorn =)

Nu är det dags att sova, strax över midnatt redan …

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *