Idag är ingen vanlig dag …

… det är KNUTs födelsedag!!!

knut-valp

Minns som igår när jag tog flyget till Luleå för att hämta den lilla valpen som vi hade bestämt oss för att skaffa hund.

Jag kom hem till lägenheten i Borås med vår lilla pälsboll sent på kvällen och Nicole som då var 3-4 år var fortfarande vaken då hon ville se honom. ”Var är han mamma?” för hon såg honom inte i min famn, så liten var han.

Min trogna vän, han som vet och hör allt. Tänk om Knut hade kunnat skriva en bok =)

Oavsett om jag är ledsen, glad, känner mig ful, fin eller alla olika sinnestillstånd som vi människor kan ha så   finns han ALLTID där och de där små runda ögon visar bara ren KÄRLEK <3

10526177_10152704870273660_2692263050125020715_n

IMG_0107-980x653

IMG_0422-682x1024

Ikväll har han fått lite fläskfilé (bara lite så att han inte får ont i magen) och snart får han lite massage =)

Det där med att skaffa speciella djur som utmärker sig är min grej och till er som inte redan visste det (ni kan inte vara många =) så är han döpt efter min första one night stand, en ung och väldigt snygg norsk kille jag träffade i Smögen.

Ett viktigt historiskt  och personligt namn i mitt liv var vad han blev döpt till =)

Vår katt Molly är dock ej döpt efter samma referensramar =)

GRATTIS KNUT på födelsedagen <3

4 thoughts on “Idag är ingen vanlig dag …

  1. Stort grattis ;) , den historien minns iaf jag, har visst hängt här ett tag ;)) an av mina första kärlekar hette också Knut och är Norsk ;) , men även jag är Norsk, född i Halden strax vid gränsen Strömstad/ Svinesund, bott för länge i Sthlm, bara ….

    måste bara dela av mig av mina köp igår jag gick all in på van asch, kuddar kom väl hem med typ 10styck och en massa annat…..

    ( jag skulle inte ha nått, bara skjutsa kompis, kom ut ett antal, många tusenlappar senare, och det tror jag jag skiter i och berätta för Magnus, även om jag inte hade köpstopp)

    hon som gör van asch hade utförsäljning mitt ute i ingenstans ROTERBRO, av alla ställen.och idag kom nya soffan, vet inte va som gör mig mest glad, att soffan kom färdig monterat eller mina älskade kuddar ;))) kan man bli kär i kuddar?? SVAR JA!!! och det bästa med allt är att när vi köpte soffan så fick han ”bestämma modell” hehe och jag skulle få ha hur många kuddar, jag ville och inge köpstopp på kuddar;) och det bästa är att vi köpte en bäddsoffa till gästrummet, så där blir det också all in med kuddar…. Vill bara hångla upp dom ;) Undrar om Magnus kommer känna samma sak hahaha, när han kommer hem, från jobbet Ha en underbar kväll Kram ♥♥♥ ska inviga kuddarna med lite bubblor sen ;) och kanske inviga ny Van A tunika med hehe i kuddhimmel…. tjjjooohooo

  2. Så fina bilder på dina sötnosar! Minns också vem lilla Knut fått sitt namn efter, du har berättat det i bloggen förr minns jag ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *