Två vita drömklänningar från For Love & Lemons …

Trots att jag har varit i klädbranschen i några år så kan jag inte annat än att fortfarande få det där barnsliga leendet (som när jag tankade för första gången på 7 år igår =) när jag ser klänningar som får mig att tappa andan.

Jag tycker att For Love & Lemons och Hale Bob gör bland de vackraste klänningar jag har sett i den prisklassen och båda kan även det där tillfället som du har tänkt dig den till även användas med en Superga sko, flippis eller annan sneakers.

For Love & Lemons gör romantiska klänningar som dock är romantiskt sexiga vilket då faller även mig i smaken <3

I dagarna kom två vita drömmar från just detta Los Angeles brand som är en av de mest trendiga i Änglarnas Stad och hela USA.

Långklänningen är magisk och även om de flesta klänningarna från For Love & Lemons sitter bäst på de tjejer/kvinnor som har mindre byst fungerar denna även på oss som har större (man måste dock gå upp en storlek om man har stor byst)

SUMMER-17-RTW-1

Provade den ikväll efter jobbet och känslan ”hoppas ingen beställer den i min storlek” fann sig rätt så snabbt när jag såg hur fin den var på.

Denna långa vita dröm finner du HÄR <3

IMG_0717

IMG_0694

Så fin till Midsommarfesten och/eller sommarfesten men även sen till en jeansjacka eller skinnjacka och ett par sneakers, kängor eller whatever <3

Välj klänningar som du kan använda och inte festblåsor som sedan bara hänger i garderoben.

Nästa dröm är en kortare klänning som du dock även kan använda som tunika till ett par tajtare denim/skinnbyxor. Titta på detaljerna på klänningen och du kommer att bli förälskad i DENNA söta ljuvliga <3

SUMMER-17-RTW-1

IMG_0724

Två helt underbara söta vita klänningar och ett tips till dig som kanske just söker en till kommande sommar <3

 

3 thoughts on “Två vita drömklänningar från For Love & Lemons …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *