Löprunda på Almenäs …

Förra året efter bara 2 löpningar fick min väninnan Nettan mig att springa milen och även om tempot var kanske mer åt snigel hållet än gepard så kan inte någon ta mig ifrån att det var 1 mil som otränad.

Nu skall vi försöka få till en löpning i veckan tillsammans för jag är L A T och behöver någon som pushar mig, som väntar på mig och som kan få mig att springa när jag annars hade givit upp. Jag ger nämligen lätt upp om jag är själv och hittar på en mängd olika ursäkter för att gå istället =)

Men idag kl. 19 väntade hon på mig vid Almenäs och tack vore att jag numera har min bil så möttes vi där för kvällens runda som innehöll uppför och nedförsbackar och därför krävde lite extra av mig.

IMG_0639

Och efteråt mår man bara sådär bra och en lyckokänsla tar över kroppen så varför är det så svårt för vissa av oss att vara kontinuerliga när vi VET hur bra vi mår i efterhand?

Syre och en fantastisk runda i trevligt sällskap <3

IMG_0642

Satte mig sedan i bilen, satte på lite musik och sjöng glad som jag är denna måndag kväll <3

IMG_0648

One thought on “Löprunda på Almenäs …

  1. Är du alltid lika vacker som på fin middag som när du ska träna asså kan verkligen inte tro du är 45. Läste lite från senaste inlägget bara för man är över 40 tycker jag man kan visa lite hud. Säkert många tjejer o kvinnor spm bara är avundsjuka. Jag gillar vad jag ser iaf. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *