Att se ut som hämtad från en skräckfilm?

Kvinnor i över 40 års åldern (45 för min del) som har urringat på bilder och visar brösten? OMG! Hur kan de, hur vågar de?

Tror de att de är tonåringar? Lider de av bekräftelsebehov? En är singel? Måste bara betyda att ingen tycker att hon är snygg då hon ser mer ut som hämtad ur en skräckfilm och den andra är särbo? Måste bara betyda att hennes man/partner inte vill ha henne i sin närhet på heltid. För att inte tala om att samma man anses vara i pensionsåldern trots att han inte ens har fyllt 50?

Kan inte annat än att skratta åt kommentarerna som några anonyma (kanske samma, kanske olika) läsare har skrivit i DETTA inlägg inne i Johannas blogg. Anledningen är att kommentarerna är inte ens skrivna på ett sätt där man kan ta åt sig då de är så överdrivna så hoppas att Janne inte känner sig som en pensionär lika lite som jag känner mig som Frankestein =)

Skulle status: singel betyda att ingen vill ha en? Tänker inte bevisa motsatsen men lovar att jag inte behöver sitta ensam om jag inte så önskar och att vara särbo när man fortfarande har barn (eller tonårsdöttrar) visar bara på att man inte vill att ens egna val skall påverka sina barn ur ett trygghetsperspektiv.

Så märkliga kommentarer och ja, får väl sticka ut hakan lite och påstå ointelligenta sådana som har skrivits där (påstår dock inte att skrivaren är ointelligent då jag känner inte mig veterligen personerna) men syften med kommentarerna är ganska tydliga: provocera på ett ”något” kränkande tillvägagångsätt.

Är man dock 45 så biter inte riktigt kommentarer på utseendet då jag har två egna ögon och även om jag skrämmer mig själv ibland på morgonen så kvarstår inte den känslan allt för länge tack och lov.

Bekräftelsebehov? A B S O L U T! Jag erkänner att jag är en människa och som sådan en varelse i behov av något så viktigt som att bli sedd, få bekräftad att jag finns och att någon tycker om mig. Inget konstigt alls i mina ögon detta personliga erkännande för rätt så naturligt att de flesta av oss är i behov av lite bekräftelse.

Gällande brösten.

I mitt fall har jag lite svårt att dölja mina yttre attribut (som jag är först att erkänna är lite för stora =) men att dessa ”kritiker” tycker att även Johanna visar sina förstår jag faktiskt inte då hon har bara på sig en snygg klänning eller ett linne på bilderna.

Av någon anledning så är det lite tabu att vara plus 40 (eller 50 som de skriver i kommentarerna) och visa lite hud. Ordet sexig som i många länder är en komplimang blir här istället något som fult, något man absolut inte skall vara, tro sig vara eller vilja vara.

När jag gjorde min C uppsats i psykologi gällande attraktion så var det många killar/män som sa att om de hade varit en tjej/kvinna hade de velat vara just sexiga. Vad sexigt dock är och innebär är dock lite godtyckligt som det mesta i livet även om en slags ”standard” för ordet finns så klart.

Nej, tyvärr lyckas inte riktigt Eva, Marre och Anonym komma med de sakliga kommentarer som jag hade önskat vid en intelligent framförd kritik då självklart har de rättigheten att tycka  men sättet som detta framförs på tyder på att personerna i fråga är inte riktigt nöjda med sig själva vilket jag hoppas de blir en dag <3

Man behöver faktiskt inte kränka andra för att tro att detta gör dig till en bättre människa själv. Man blir varken snyggare eller smartare genom att insinuera att andra inte är det, vore allt för enkelt annars och så enkelt är inte livet…

IMG_0289

Söker någon regissör efter en skådespelerska till en skräckis lovar jag att jag kan gömma mig bakom dörren och hoppa fram med ett vrål när detta önskas =)

Buonanotte <3

 

 

 

 

19 thoughts on “Att se ut som hämtad från en skräckfilm?

 1. Godmorning Sitter på mitt jobb, och läser ikapp lite, och nu har jag inte läst, inne hos J ännu, men jag kan bara tycka det är tragiskt, att , det finns folk som skriver så, och särskillt ofta anonymt också, skulle dom våga och gå fram till nån på gatan och sagt samma sak? Nej! Det tror jag inte! Och en annan sak, som jag tänker, är man så elak och dum, som skriver så? Då undrar jag hur den personen egentlig mår, el ser ut själv… faktiskt! Gissar på att personen inte alls mår bra själv… kram till dig!

  1. Godmorgon Monica! Deras kommentarer var så överdrivna och så märkliga i sig (man får dock självklart tycka vad man vill om mig) att det går inte ens att ta åt sig och även om jag vet att man egentligen inte skall skriva om detta så kunde jag inte låta bli just att se det komiska i orden (för gammal för att ta åt mig =).
   När något framförs på just det sättet som dessa kommentarer så handlar det oftast om att personerna inte är nöjda med sig själva och tror sig genom att trycka ner på någon annan att de lyfter de sig själva vilket är bevisat inte lyckas men de kommer nog fram till detta själva misstänker jag då de är nog inte lyckligare idag än igår efter kommentarerna.
   Kan vara någon annan bloggare också så vem vet och vem orkar bry sig egentligen? Trots elakheten bakom orden såg jag mest det komiska. Läst för mycket psykologi under åren för att ta åt mig då detta handlar mer om de själva än annat <3 Kram till dig också!

 2. Ha, ha Michis I lLoveU ”skräm” bort dom hemska nättrollen bara!! Svenska avundsjukan är hemsk… gillar det sätt att se på saker och ting, och så känner jjag dig också och tycker om både in och utsida❤️❤️ Kram Annika Glaad

  1. Tack Annika <3 Man undrar hur mycket det måste klia i vissa människors händer för att ta sig tiden att skriva ner det de så starkt tycker om lite hud =)
   Tur att vi är olika och tack för orden <3

 3. Så obota korkade människor det finns … Alla människor är olika, alla har vi olika smak på hur vi ska se ut när det gäller naglar, bröst, make up, solglasögon (arbetar på Synsam och är PROFFS !!! ) kläder, inredning, bil etc etc !!! Skulle väl aldrig trycka ner eller förminska någon för att just JAG INTE GILLAR PERSONENS VAL … Var tog ALLA människors lika värde vägen ? Nu får ni (jag ni som skriver dessa elakheter, oavsett om ni kört över katten, är en klimakteriekossa, ligger i skilsmässa, eller bara har en vidrigt jobbig dag) fan ge er !!! Michaela & Johanna no är starkanochbdriftiga kvinnor som sticker ut … MÄNNISKOR är avundsjuka, bakom varje framgångsrik människa ligger åtskilliga timmar av slit … Kram på er flickor, ni förgyller min dag !!! Den dagen ni inte gör det (läs kommer aldrig ske) så slutar jag att följa er <3 Kram från Gila72/Giesela <3

  1. Tack snälla <3
   Visst är det så att stör man sig på någon så behöver man inte titta in hos dessa människors sociala medier där just mycket handlar om de själva =)
   Att komma med en kritik behöver inte handla om att vara avundsjuk men när man framför det på just det sättet som dessa människor/människa gjorde så handlar det oftast om just det =)
   Kram på dig!

 4. Vilka människor!
  Sen ska man inte ta åt sig av nättroll, de greppar efter halmstrån endast för att kunna trycka ner andra. Tycker nästan (men bara nästan) synd om dem för det är inga lyckliga människor som skriver så.

 5. Så bra skrivet Michela, riktigt bra! Man blir mörkrädd av bittra tanter som skriver knäppt och elakt, Där kan vi snacka skräckfilm. Det tyder på, som du säger, att de inte är nöjda med sig själva, varken med sitt utseende eller sitt liv. Värsta ålderskrisen/åldersnojan brukar infinna sig när man närmar sig 30 och sen när man närmar sig 40, men efter 40 så får man ett lugn och en självsäkerhet och man blir klokare…sexlivet blir bättre efter 40 el 45 också sägs det haha.. Vem vill inte ha en kropp som din Michela, vilken 29-åring som helst skulle bli grön av avund ;) Bra att du inte tar åt dig av sådana otroligt töntiga kommentarer, är mest synd om dem som skriver skiten för de mår uppenbart inte bra. Kram

  1. Tveksam att ngn vill ha min kropp men tack ändå för orden <3 Jag låtsas tro dig iaf. =)
   Det är oftast sättet man framför en kritik, valet av orden som avgör om det är en saklig kritik och nyfikenhet för andras val eller om det handlar om en önskan att bli bättre själv genom att kränka på andra men med åldern kommer förutom det trevliga sexlivet =) även det där "i don t care" som är rätt så befriande <3 Tack snälla för orden och kram tillbaka till dig <3

  2. Ja du kan lita på mig, du har superfin figur! Det var så jag menade alltså att du har en supersnygg kropp som vilken 29åring som helst blir avundsjuk på ;) Bättre att ha silikon eller botox än att ha en elak bitter personlighet och klanka ner på andras utseende och val. Usch man blir som sagt mörkrädd av hur vissa beter sig. Kram till dig

  3. Håller med dig att det är bättre att ha ”lite” silikon och botox än att känna behovet att sprida elakheter …
   Nu skall Molly, Knut och jag lägga oss för tiden har bara rusat iväg denna kväll <3 Kram

 6. Hej
  För att man är singel betyder det inte att ingen vill ha dig,
  utan att vem som helst inte kan få dig.
  Ha en underbar dag Michaela kram

 7. Jag brukar tänka så här: det spelar ingen roll om man kör en Golf eller Porsche. Folk kommer alltid att prata ändå och då är det lika bra att ha roligt och göra det som man själv uppskattar. Det är det man kommer minnas, inte folks olika åsikter.

  kram

  1. Håller med dig fullständigt Cecilia och så har vi bara ett liv som vi måste nog leva så som vi själva önskar för vi skulle ändå inte kunna göra alla nöjda oavsett vad =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *