Shoppingen Före resan …

Detta är en annons/reklam för Grand Parfym och innehåller annonslänkar 

När man lägger någon slags b u d g e t på vad man får/beräknar/hoppas på/bävar för att spendera på en resa så glöms ofta bort den shoppingen som görs på flygplatsen för det är lite en grej för många av oss att få shoppa lite krämer,  smink, parfym, en bok timman före resan precis som om det som spenderas före avgång inte skall med i den där något tråkiga budgeten man har tänkt ut.

När vi förra veckan tog flyget från Arlanda så blev den korta vistelsen inte den billigaste direkt.

Här är vi på flygplatsen efter lite Arlanda shopping och innan flyget till Barcelona (se tidigare inlägg)

18557420_10154672226533067_874701224986860601_n

Helén hade nämligen stenkoll på den bästa foundation efter att ha läst artiklar, läst recensioner från kvinnor och män som jobbar som sminkörer och jag kunde inte annat än att hänga efter som en skugga när en kvinna i personalen testade vilken färg från Sansai som passade bäst på vår egna hudton.

Förutom den var jag bara tvungen att ha den magiska krämen från Clarins som jag nästan dagligen använder om jag nu försöker mig på någon slags smink.

Just DENNA är känd i branschen för att vara helt m a g i s k så en rekommendation om du redan inte har testat den. De flesta kring min ålder verkar ha den …

IMG_0731

Och från Clarins kom även mitt tredje köp för jag älskar dofterna på deras krämer och som en komplement till min favoritolja från Body Shop köpte jag DENNA underbara body lotion att smörja in min annars något torra kropp efter denna kalla vinter och vår.

Och som sista köp innan avgång blev det en läppstift från Chanel i en fantastisk nyans. Skall försöka googla om jag hittar någon som säljer den så skall jag länka till den samt ta en bild på min för älskar färgen.

Vågar knappast skriva det men när man skall hem då skall man istället köpa någon present också så börjar nog  redan nu spara inför shoppandet på flygplatser och inte bara till den verkliga reskassan <3

7 thoughts on “Shoppingen Före resan …

 1. När vi ändå talar om mode så finns det ofta någon som kan visa vägen .. ´´Melania Trump visits Sicily wears $ 51,500 designer jacket ´´ skriver flera tidningar. 3D flower jacket by Italian design Dolce & Gabbana. .425 000:- kr för varje plagg men det skulle göra just din butik känd – kanske är det så man får tänka..

 2. Tycker inte man ska sätta för låg budget när man har semester , blir ingen semester om man inte kan köpa något o äta gott. Så tycker du gjorde rätt som inte snålade. Kram

 3. Drar på smilbanden då jag så väl känner igen det där, man vill ju liksom passa på och unna sig och nog sjuttan slinker det ner mer än man tänkt i shopping korgen! Ska ut till Kreta om några veckor så tack för tipsen det blir nog en liten tur in på taxfree innan planet går ;-)

  1. Halva reskassan går ju åt före resan =))) och egentligen har jag inte ens någon aning om det är sååå mycket billigare på flygplatsen än i butiker/webshopar för den jag länkade till hade samma pris som jag betalade?
   Det är dock kul att unna sig något på vägen =)
   Njut av din resa <3

 4. Man kan ju alltid låtsas att det är liiiiite billigare ;-) Tack ska verkligen njuta ska ta med min älskade gamla mamma blir nog hennes sista resa utomlands då hon börjar bli skröplig så denna resa blir värdefull! Nattinatti <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *