Mors dag …

Vid 930 kom mor hem till oss för att äta lite gemensam frukost och få öppna den där Mors dag presenten som visade sig vara 3. En söt block, ett armband och den där flaskposten som jag bloggade om tidigare.

IMG_0740

Då solen sken bestämde vi oss för att åka till Almenäs, en badplats i vår småstad som många åker till för att sola och bada.

Nicoles kompis följde också med men efter ca 30 minuter kom regnet! Hann dock ta några kort innan det och där på bryggan ligger dessa två tonåringar och min hoppade in i vattnet trots att det var något kallt =)

IMG_0749

IMG_0754

Så typiskt att jobba i värmen i 2 dagar och när man äntligen är ledig 1 dag så skall det regna, just nu ösregnar det tom.

Här mor som jag tyckte var cool i sin ”strand” klädsel.

IMG_0758

IMG_0759

Tjejerna skall ut och luncha och jag tror att jag skall sätta mig på balkongen och läsa, något jag annars gör bara på semestern.

Eftermiddagen som jag hoppades kunna tillbringa i solen får helt enkelt bli en mysig sådan till ljudet av regnet vilket inte heller är fel får jag väl ändå tycka <3

Hur ser din egen Mors dag ut? Du kanske njuter av egen tid, tar en mysig fika med en väninna/vän eller kanske firar med just din mamma eller barn.

Vi har ofta en bild på hur vissa dagar skall se ut och det är just den där skall/borde som vi får ofta revidera om då det ser sällan ut i livet som det borde <3

Nicole sa för en stund sedan att hon tycker att det är orättvist att inte en ”barnens dag” finns och kanske att hon har en poäng men svarade att det är för alla andra dagar är hennes dagar =)

Grattis till oss alla mammor & styvmammor som försöker göra så gott vi kan <3

2 thoughts on “Mors dag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *