Kl 6 en söndag morgon …

… kommer två tonåringar redan pigga och lite pirriga inför dagens konfirmation i vackra Gustav Adolf Kyrkan här i Borås.

Nicole hade ”glömt” att nämna detta så gick och köpte ostfrallor och små muffins till de som de fick serverade med juice medan de förberedde sig.

Vit klädsel valde de alla som dock inte syns under den mantel som kyrkan ser till att de har på sig under denna ceremoni som varar ca 1 1/2 timma.

Melissa vaknade självklart av allt tjejigt tissel och tassel och fick bli dagens sminkös i vår lägenhet denna tidiga söndag morgon, ett ”jobb” hon skötte med bravur trots nyvakna ögon.

IMG_9817

Tjejerna fixade håret på varandra och de har verkligen lärt sig hur man lockar och fixar hårsvallet.

IMG_9818

Hos oss har det pendlat mellan val av olika klädsel för denna dag och till slut valde hon något som kanske inte är så traditionell som en vit klänning. En vit denim kjol med ett gulligt vitt linne fick det bli istället för det där med vit klänning som sitter bra var svårare att hitta än förväntat …

IMG_9825

Kjolen är lite för kort för kyrkan kanske men som sagt, de kommer att ha på sig en mantel som gör att man hade kunnat vara i underkläder så hade detta inte synts ändå sägs det =)

IMG_9820

Finn ”ett fel” =)

IMG_9824

Nu har tjejerna gått till Kyrkan då de skulle visst vara där så tidigt som 8, ceremonin börjar 11 och snart skall vi också börja göra oss oordning för att i samlad trupp ta plats i kyrkan med kameror som skall föreviga detta och för att sedan fortsätta festligheterna hemma hos Nicoles pappa och familj där vi skall ha lite buffé och släktkalas <3

Kram så länge <3

2 thoughts on “Kl 6 en söndag morgon …

  1. Hej

    Ha en riktigt fin dag, nu är ni kanske redan i kyrkan. Vad fina din syster och hennes nya kille är
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *